Tips succesvolle urenregistratie
2 min

Tips voor succesvolle urenregistratie

Urenregistratie wordt vaak gezien als een lastige, tijdrovende taak. Met ons product proberen we urenregistratie uiteraard zo eenvoudig mogelijk te maken. We helpen je graag op weg met een aantal tips voor succesvolle urenregistratie.

 1. Registreer ook de kleine klussen
  Het gebeurt niet vaak dat je ongestoord acht uur lang kunt werken aan één project. Er kunnen immers allerlei kleine ‘klusjes’ tussendoor komen. Om je urenregistratie dan nog kloppend te houden is het handig om juist ook het kleine werk te registreren, zodat je aan het eind van een periode exact kunt zien hoeveel tijd je eraan hebt besteed en dit ook gemakkelijker kunt factureren. Met onze timerfunctie meet je je gewerkte tijd tot op de seconde nauwkeurig, zodat je niet terug hoeft te rekenen.
 2. Stroomlijn je processen
  Als je werkt op uur-basis dan is het belangrijk om zoveel mogelijk facturabele uren te kunnen maken. Door je processen te stroomlijnen verlies je minder tijd, zodat je terugkerende zaken zo snel mogelijk kunt afhandelen. Met onze feature ‘Milestones’ in de projectenmodule kun je altijd zien in welke fase van het proces het project zich bevindt, zodat je gestroomlijnd te werk kunt gaan.
 3. Laat je mailbox niet de hele dag open staan
  Voor veel mensen is het vanzelfsprekend om hun e-mailbox de hele dag open te hebben staan. Uiteraard moet je je mail in sommige beroepen gewoon open hebben staan, maar slechts een paar keer per dag je mail checken helpt je om efficiënter te werken. Je kiest zelf de tijdstippen waarop je reageert en kunt de rest van de dag ongestoord werken aan je project(en).
 4. Uren en bewijs in overzichten
  Als je werkt aan een project krijg je wellicht allerlei wijzigingen door tijdens het proces. De vraag is: wat doe je met de wijzigingen die binnenkomen, via bijvoorbeeld de mail? Als je deze informatie niet op één plek bewaart kan het een choas worden. Daarom is het belangrijk om te structureren. Bij de feature milestones in onze projectenmodule kun je eenvoudig notities en bijlagen toevoegen bij een project, zodat alles overzichtelijk terug te vinden is.
 5. Minimaliseer administratieve tijd
  De tijd die je kwijt bent aan administratie kun je niet factureren. Daarom is het van belang om deze tijd zo kort mogelijk te houden en zo efficiënt mogelijk in te delen. Met de koppelingen die TimeChimp heeft, kun je eenvoudig je uren en uitgaven registreren en deze exporteren naar Moneybird, WeFact, Twinfield, Exact Online en Visma. Hiermee wordt je administratie eenvoudiger en efficiënter.

Met TimeChimp kun je heel makkelijk en snel je uren bij houden en. Maak snel een gratis proefabonnement aan en probeer 14 dagen lang alle functionaliteiten uit!

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. ???? Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape