Bulk aanpassingen en timer
2 min

Updates: bulk aanpassen urenregels en timer starten zonder klant

De afgelopen tijd hebben we weer lekker doorgepakt en een aantal nieuwe functionaliteiten toegevoegd. Deze updates worden mede mogelijk gemaakt door jouw feedback. Dank daarvoor en keep it coming! Voor ons heel waardevol, omdat we inzicht krijgen in de zaken die missen aan de gebruikerskant. En voor jou als gebruiker heel waardevol omdat je zelf invloed kan uitoefenen op welke functionaliteiten toegevoegd/verbeterd kunnen worden in TimeChimp. Op die manier maken we de tool samen steeds een stukje beter.

Bulk aanpassen urenregels en timer starten zonder klant

We hebben de afgelopen tijd veel nieuwe functionaliteiten toegevoegd, maar de belangrijkste updates zijn het in bulk aanpassen van urenregels en de timer starten zonder klant.

Een vraag die vaak terugkwam was de mogelijkheid om urenregels niet apart, maar in bulk te kunnen aanpassen. We hebben jullie gehoord en inmiddels is deze functionaliteit ook uitgerold. Je kunt nu meerdere urenregels tegelijk aanpassen, wat natuurlijk veel tijd bespaart. Met urenregels bedoelen we de regels die je ziet als je naar overzichten gaat. Wanneer je op een urenregel drukt wordt deze geselecteerd en kan je er meerdere acties op uitvoeren zoals bewerken, koppelingen maken, etc. En nu kan je dit dus in bulk doen. Elke gebruiker in TimeChimp heeft deze mogelijkheid.

Bulk aanpassen urenregels

Daarnaast is het nu mogelijk om de timer te starten, zonder dat je vooraf iets hoeft in te stellen. Je hoeft dus bijvoorbeeld niet eerst een klant te selecteren. Dit was voor deze update verplicht, maar nu kan je dat uitschakelen. Je kunt dit doen door bij Instellingen -> Algemeen de klant op ‘Niet verplicht’ te zetten. Grote voordeel van deze update is dat je de timer nu kan gebruiken wanneer je wilt, dus ook wanneer je bijvoorbeeld haast hebt en geen tijd om eerst te selecteren. Op die manier kan je de tijd gewoon opnemen en achteraf  registreren bij de juiste klant. Easy as that!

Heb je vragen over deze nieuwe functionaliteiten? Laat het ons dan vooral weten via onze chattool. Naast deze updates zijn we ook druk bezig geweest met de Algemene verordening gegevensbescherming(AVG). Daar kan je hier meer over lezen.

Heb je zelf ideeën over welke functionaliteiten jij graag toegevoegd zie worden? Ga dan naar onze feedback pagina. Je kunt hier stemmen op functionaliteiten die al zijn ingebracht door andere gebruikers of een nieuwe toevoegen. Lees hier meer over hoe je feedback kan indienen.

 

 

Other blogs

Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Ontdek het verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten en kijk naar ons voorbeeld over hoe dit in de projectplanning zit.

Lees meer
Lees meer over Verschil tussen doel, doelstelling en resultaat in projecten

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape