< 1 min

TimeChimp: de 10.000 uur theorie

De 10.000 uur-regel is afkomstig van de Amerikaans psycholoog K. Anders Ericsson. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat toppers in hun vakgebied veel ervaring hebben. Oefening baart kunst. De Amerikaanse bestseller-auteur Malcom Gladwell heeft in zijn nieuwe boek Uitblinkers de uren-regel afgestoft. Al voegt hij er wel aan toe dat carrières niet alleen afhankelijk zijn van hard werken, maar ook van toevalligheden en geluk.

Wat heeft deze theorie met TimeChimp te maken?

De gebruikers van TimeChimp hebben de afgelopen periode al meer dan 10.000 uren geregistreerd. Dit betekent een mijlpaal in het bestaan van TimeChimp. Deze geregistreerde uren heeft TimeChimp heel veel kennis op dit vakgebied gegeven en TimeChimp in staat gesteld de release van 1.0 naar de wensen van de gebruiker te perfectioneren.

TimeChimp bedankt alle gebruikers van het eerste uur voor alle support, feedback en vertrouwen tijdens de afgelopen maanden. Deze 10.000 uur bewijst dat TimeChimp hard op weg is om een solide en betrouwbare partner voor de uren en uitgaven registreren wordt.

Nog geen gebruiker van TimeChimp? Bekijk nu de mogelijkheden op de website en probeer TimeChimp de eerste 14 dagen gratis.

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape