2 min

Uren registreren wordt al leuker

Net voor het zonnige weekend hebben we gisteren weer een nieuwe update gedaan met extra functionaliteit en bug fixes. Naast de changelog die net gepost is, hierbij even een korte update met wat belangrijke nieuwtjes.

Timer
We hebben deze al een keer aangekondigd, maar nu is hij gister toch echt gelanceerd! Voor je huidige dag (in de dagweergave) kan je middels een timer/stopwatch al je activiteiten voor die dag bijhouden door alleen maar op start en stop te klikken. Met 1 klik worden je uren precies tot op de minuut getimed. De timer kan je natuurlijk ook onderweg naar een klant starten of stoppen via je mobiel of tablet. Je uren registreren wordt al leuker!

Projecten
Projecten zijn belangrijk binnen TimeChimp. Zo belangrijk dat we deze een aparte knop op de navigatie gegeven hebben. Verder is het aanmaken/bewerken van een project nu niet meer in een pop-up, maar binnen de pagina, zodat er meer ruimte is om deze beter te beheren. Daarnaast kan je nu vanuit je project ook volledige, nieuwe klanten en activiteiten aanmaken, zodat je hiervoor niet speciaal weer naar het onderdeel Beheer voor hoeft te gaan. Klanten kunnen ook aangemaakt worden met gegevens uit het KvK register, dus dit scheelt je een hoop typewerk.

Het managen van projecten willen we straks binnen TimeChimp naar een nieuwe level gaan trekken. Je kunt nu al met een progress-bar zien op hoeveel procent van je budget je zit. Straks komt hier een uitgebreid project dashboard bij met handige grafieken, zodat je nog beter je projecten kunt managen.

Nieuwe huisstijl
Het gaat snel bij TimeChimp. We merken dat onze applicatie heel goed ontvangen wordt door iedereen en we al meer gebruikers krijgen. Hierdoor zijn we genoodzaakt om te blijven professionaliseren. De huidige huisstijl wordt nu goed onder de loop genomen en er komt een verbeterde marketingsite.

App
De app voor Andriod en Iphone is momenteel ontwikkeld en wordt door ons testpanel uitvoerig getest. Zodra de release datum bekend is, informeren we je hier zo snel mogelijk over!

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. ???? Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape