2 min

Uren registreren wordt al leuker

Net voor het zonnige weekend hebben we gisteren weer een nieuwe update gedaan met extra functionaliteit en bug fixes. Naast de changelog die net gepost is, hierbij even een korte update met wat belangrijke nieuwtjes.

Timer
We hebben deze al een keer aangekondigd, maar nu is hij gister toch echt gelanceerd! Voor je huidige dag (in de dagweergave) kan je middels een timer/stopwatch al je activiteiten voor die dag bijhouden door alleen maar op start en stop te klikken. Met 1 klik worden je uren precies tot op de minuut getimed. De timer kan je natuurlijk ook onderweg naar een klant starten of stoppen via je mobiel of tablet. Je uren registreren wordt al leuker!

Projecten
Projecten zijn belangrijk binnen TimeChimp. Zo belangrijk dat we deze een aparte knop op de navigatie gegeven hebben. Verder is het aanmaken/bewerken van een project nu niet meer in een pop-up, maar binnen de pagina, zodat er meer ruimte is om deze beter te beheren. Daarnaast kan je nu vanuit je project ook volledige, nieuwe klanten en activiteiten aanmaken, zodat je hiervoor niet speciaal weer naar het onderdeel Beheer voor hoeft te gaan. Klanten kunnen ook aangemaakt worden met gegevens uit het KvK register, dus dit scheelt je een hoop typewerk.

Het managen van projecten willen we straks binnen TimeChimp naar een nieuwe level gaan trekken. Je kunt nu al met een progress-bar zien op hoeveel procent van je budget je zit. Straks komt hier een uitgebreid project dashboard bij met handige grafieken, zodat je nog beter je projecten kunt managen.

Nieuwe huisstijl
Het gaat snel bij TimeChimp. We merken dat onze applicatie heel goed ontvangen wordt door iedereen en we al meer gebruikers krijgen. Hierdoor zijn we genoodzaakt om te blijven professionaliseren. De huidige huisstijl wordt nu goed onder de loop genomen en er komt een verbeterde marketingsite.

App
De app voor Andriod en Iphone is momenteel ontwikkeld en wordt door ons testpanel uitvoerig getest. Zodra de release datum bekend is, informeren we je hier zo snel mogelijk over!

Andere

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

Lees meer
Lees meer over De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Lees meer
Lees meer over FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape