Urenregistratie is de basis
2 min

Urenregistratie is de basis

Via deze weg willen we jullie wederom op de hoogte stellen van een nieuwe update van TimeChimp die vandaag online gegaan is. We proberen zoveel mogelijk onze gebruikers tegemoet te komen wat betreft functionaliteit. Deze update is dan ook weer een resultaat van eerder verkregen feedback. Telkens evalueert het TimeChimp team de feedback en beslissen we welke functionaliteit we wel/niet gaan toevoegen. Welke feedback kunnen we snel implementeren en welke heeft wat meer werk nodig om toe te voegen.

Urenregistratie is de basis
Urenregistratie is bij TimeChimp de basis en hierin willen wij uitblinken. Daarbij willen we niet uit het oog verliezen dat urenregistratie simpel en eenvoudig moet blijven.  Dus hoe voeg je dan al die functionaliteit toe en blijft het toch overzichtelijk? Door enkel die functionaliteit toe te voegen die er gewenst is? Vandaar dat we TimeChimp modulerend op gaan bouwen, waarbij urenregistratie de basis is. Zoals je misschien gemerkt hebt, hebben we een App Store gereleased waarin de beheerder kan bepalen welke apps geactiveerd zijn. Op dit moment hebben we twee apps beschikbaar gesteld (facturen en goedkeuren) en zullen we spoedig de App Store gaan vullen met nieuwe apps. Hier zullen ook veel koppelingen in komen met andere applicaties (o.a. voor facturering/boekhouding).

Uren/Uitgaven goedkeuren

Goedkeuren van uren en uitgaven
Via onze gebruikers hebben we veel vragen gehad over het goedkeuren van uren. Vanuit die vraag hebben wij besloten die als extra toevoeging binnen onze App Store te zetten. Deze goedkeuringsmodule is nog in beta en is voor het goedkeuren (intern) van uren en uitgaven. Wil je gebruik maken van deze app? Ga dan naar Beheer, App Store en activeer de beta versie ‘Goedkeuren’. Heb je voor deze beta app verbeteringen, laat het ons weten!

Overzichten verbeterd
Het overzichten gedeelte is aan de hand van veel goede feedback van onze gebruikers flink verbeterd. Het is nu makkelijk om je uren/uitgaven te filteren en deze te exporteren/factureren.

Voor een uitgebreide change-log voor de wijzigingen kan je terecht op ons blog.

Other blogs

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Ontdek alle hr-wijzigingen 2024 van minimumloon tot essentiële arbeidswet wijzigingen voor een goed voorbereide hr-afdeling.

Lees meer
Lees meer over HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape