UX koningin Niki van Koningsbruggen
2 min

UX koningin in spe: Niki

Nog steeds zijn wij trotse opleider van de beste mensen in de industrie. We hebben weer een topper gevonden en ditmaal in Niki! Zij gaat haar UX afstudeerstage bij ons vervullen. Ze zal zich voornamelijk bezig houden met het optimaliseren en verbeteren van de planningsmodule op basis van gebruikersdata en feedback.

Even voorstellen

Net als Stijn ben ik binnengekomen via Sam, die mij ook les heeft gegeven op de HvA. Hij stuurde mij een bericht op LinkedIn dat TimeChimp een design challenge had die opgelost kon worden in de vorm van een afstudeerstage. Dit maakte mij nieuwsgierig en ik heb vrijwel direct gereageerd. Net zo snel kreeg ik reactie en voor ik het wist zat ik om tafel met Wouter en Sam. Het was meteen een match met zowel hen als het bedrijf. Ik ga daarom afstuderen bij TimeChimp in de richting van UX design. Ik zal een uitgebreid onderzoek uitvoeren omtrent de planningstool van TimeChimp, een nieuw ontwerp maken en zorgen dat het nieuwe ontwerp aansluit bij de wensen en behoeften van zowel bestaande als nieuwe klanten.

Ervaring

Ik ben student en mijn werkervaring ligt vooral in de horeca, hier heb ik 7 jaar met plezier gewerkt. Ook heb ik meerdere malen stage gelopen en daar de nodige ervaring opgedaan op gebied van UX, service design en visual design. Mijn focus ligt bij UX design, aangezien ik het creëren van plezierige en betekenisvolle gebruikerservaringen het leukst vind.

Persoonlijk

Als ik mezelf in één zin zou moeten omschrijven zou het in de trant zijn van: een open en eerlijk persoon die zoveel mogelijk wil leren om mijzelf te ontwikkelen. Ik ben ervan overtuigd dat ik bij TimeChimp veel kan leren. Ik vind het belangrijk dat de organisatie waarvoor ik werk niet te groot is, omdat ik iedereen écht wil leren kennen en niet alleen zakelijk. Het beste advies wat ik heb gekregen is: ‘je moet niet alleen doen waar je goed in bent, maar ook waar je goed in wil worden.’ Zo is ontwerpen mijn passie maar hou ik ook van muziek maken, ik probeer daarom beter gitaar te leren spelen. Verder studeer Communicatie en Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam en kom ik uit Bloemendaal. Je zal mij in de zomer dan ook veel op het strand zien.

Heb jij vragen, opmerkingen of feedback over de planningstool van TimeChimp? Stuur me dan vooral een mailtje!

Groetjes,
Niki

n.vankoningsbruggen@timechimp.com

Ook stage lopen bij TimeChimp? Check: deze link. Staat er niets voor je tussen? Twijfel niet om een open sollicitatie te sturen!

Andere

Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Voeg dagroosters, oneven weken en verlofpotjes toe

De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

Lees meer
Lees meer over De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Lees meer
Lees meer over FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape