Nieuwe mogelijkheden TimeChimp
2 min

Verbeteringen & nieuwe mogelijkheden voor gebruikers

De afgelopen weken hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd en de functionaliteiten van TimeChimp verder uitgebreid. Alles om het voor jou als gebruiker weer een stukje makkelijker te maken. We lichten de laatste updates toe.

Snelheid aanzienlijk verbeterd

De snelheid van TimeChimp is op meerdere vlakken verbeterd. Vooral het inladen van de website gaat vele malen sneller. Daarnaast zijn de verschillende overzichten (uren, projecten en klanten) sneller gemaakt. Door de sterke toename van het aantal nieuwe gebruikers, is ook onze hosting flink opgeschaald en in snelheid verbeterd. Kortom: minder wachttijd voor jou als gebruiker!

Uitbreiding klantenportaal

We hebben ons klantenportaal verder uitgebreid, wat meer mogelijkheden voor jou en je klant geeft. Je kunt vanaf nu milestones en bijlagen zien in het klantenportaal. Zo blijft je klant nog beter op de hoogte. Daarnaast kun je instellen dat je notificaties ontvangt bij het goedkeuren of afkeuren van uren door de klant. Ook de e-mail die je krijgt is uitgebreid met extra informatie: je ziet de klant, het project, door wie het goedgekeurd is en welke uren zijn goedgekeurd. Extra inzicht voor jou dus. Verder is de gehele interface verbeterd en zijn er filters toegevoegd. Je kunt namelijk filteren op medewerker, activiteit of status. Tot slot kun je alle uren exporteren naar PDF of Excel.

Labels beheren

Naast het feit dat je sinds kort labels toe kunt voegen aan je uren, kun je deze nu ook beheren. De beheerder kan een lijst aanmaken met labels die hij wil gebruiken en hij kan labels hangen aan uren, projecten, klanten en medewerkers. Ook kan een beheerder aangeven of een medewerker zelf een label toe mag voegen of niet, iets wat de beheerder voorheen alleen zelf kon. In alle overzichten van uren, projecten, klanten en medewerkers kun je nu filteren op tags, zodat je eenvoudig kunt segmenteren.

Start- en eindtijd op factuur

Op facturen kun je vanaf nu een start- en eindtijd toevoegen. Zo heeft de klant niet alleen inzicht in de gemaakte uren, maar ook in wanneer deze uren precies zijn gemaakt.

Overzicht ‘ongefactureerd’ is verbeterd

Het overzicht ‘ongefactureerd’ is verbeterd voor projecten die de facturatiemethode ‘abonnementen‘ bevatten. We houden nu beter bij wanneer abonnementen gefactureerd zijn in bepaalde periodes. Ook kun je in het overzicht ‘ongefactureerd’ op een aangepaste datum zoeken.

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. ???? Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape