Nieuwe mogelijkheden TimeChimp
2 min

Verbeteringen & nieuwe mogelijkheden voor gebruikers

De afgelopen weken hebben we een aantal verbeteringen doorgevoerd en de functionaliteiten van TimeChimp verder uitgebreid. Alles om het voor jou als gebruiker weer een stukje makkelijker te maken. We lichten de laatste updates toe.

Snelheid aanzienlijk verbeterd

De snelheid van TimeChimp is op meerdere vlakken verbeterd. Vooral het inladen van de website gaat vele malen sneller. Daarnaast zijn de verschillende overzichten (uren, projecten en klanten) sneller gemaakt. Door de sterke toename van het aantal nieuwe gebruikers, is ook onze hosting flink opgeschaald en in snelheid verbeterd. Kortom: minder wachttijd voor jou als gebruiker!

Uitbreiding klantenportaal

We hebben ons klantenportaal verder uitgebreid, wat meer mogelijkheden voor jou en je klant geeft. Je kunt vanaf nu milestones en bijlagen zien in het klantenportaal. Zo blijft je klant nog beter op de hoogte. Daarnaast kun je instellen dat je notificaties ontvangt bij het goedkeuren of afkeuren van uren door de klant. Ook de e-mail die je krijgt is uitgebreid met extra informatie: je ziet de klant, het project, door wie het goedgekeurd is en welke uren zijn goedgekeurd. Extra inzicht voor jou dus. Verder is de gehele interface verbeterd en zijn er filters toegevoegd. Je kunt namelijk filteren op medewerker, activiteit of status. Tot slot kun je alle uren exporteren naar PDF of Excel.

Labels beheren

Naast het feit dat je sinds kort labels toe kunt voegen aan je uren, kun je deze nu ook beheren. De beheerder kan een lijst aanmaken met labels die hij wil gebruiken en hij kan labels hangen aan uren, projecten, klanten en medewerkers. Ook kan een beheerder aangeven of een medewerker zelf een label toe mag voegen of niet, iets wat de beheerder voorheen alleen zelf kon. In alle overzichten van uren, projecten, klanten en medewerkers kun je nu filteren op tags, zodat je eenvoudig kunt segmenteren.

Start- en eindtijd op factuur

Op facturen kun je vanaf nu een start- en eindtijd toevoegen. Zo heeft de klant niet alleen inzicht in de gemaakte uren, maar ook in wanneer deze uren precies zijn gemaakt.

Overzicht ‘ongefactureerd’ is verbeterd

Het overzicht ‘ongefactureerd’ is verbeterd voor projecten die de facturatiemethode ‘abonnementen‘ bevatten. We houden nu beter bij wanneer abonnementen gefactureerd zijn in bepaalde periodes. Ook kun je in het overzicht ‘ongefactureerd’ op een aangepaste datum zoeken.

Other blogs

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Ontdek alle hr-wijzigingen 2024 van minimumloon tot essentiële arbeidswet wijzigingen voor een goed voorbereide hr-afdeling.

Lees meer
Lees meer over HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape