Eenvoudig verlofuren bijhouden
2 min

Houd eenvoudig verlofuren bij

Je vakantiedagen aanvragen zou een makkelijk proces moeten zijn voor iedereen. Medewerker, manager, baas, interim, noem maar op. Helaas wijst de praktijk uit dat de meeste verlofuren nog steeds op omslachtige en onduidelijke manieren worden aangevraagd en bijgehouden. Gebruik TimeChimp om het proces van aanvragen, goedkeuren en bijhouden een fluitje van een cent te maken.

Aanvragen verlof

Al je medewerkers gebruiken TimeChimp natuurlijk al voor de urenregistratie en projectmanagement van de klanten. Maar wist je dat je TimeChimp ook heel goed kunt gebruiken voor je interne administratie? Medewerkers zijn heel eenvoudig in staat om via de app of web app verlof aan te vragen via ‘Registreren’ en kunnen deze automatisch bij de juiste manager neerleggen voor goedkeuring. Dit alles even tussen de normale registraties door, zonder gedoe of ingewikkelde aanvragprocedures. Dat is lekker ontspannen je vakantie ingaan!

Verlofuren goedkeuren

Je collega’s gebruiken TimeChimp dus voor hun urenregistratie, maar ook voor interne administratie. Makkelijk voor hen, makkelijk voor jou! Hoe dat precies in z’n werk gaat? Je zet de module ‘intern goedkeuren’ aan, vervolgens bepaal je zelf welk soort uren je wel of niet goed moet keuren. Als manager kies je er vervolgens voor om verlofuren goed te keuren. Je werknemers registreren deze, en jij krijgt alles handig in een overzicht inzichtelijk. Vervolgens kun je ervoor kiezen om met één klik op de knop goed of af te keuren. Ook is het mogelijk om alles in één keer goed te keuren. Voor het houden van overzicht filter je vervolgens op periode of per werknemer. Kijk je niet dagelijks in de overzichten van de interne administratie? Kies er dan voor om een notificatie te ontvangen wanneer iemand z’n verlofuren heeft aangeboden. Ook het proces van verlof aanvragen is bij TimeChimp zo eenvoudig mogelijk gemaakt, ook wij houden van op vakantie gaan!

Overzicht verlof

Als medewerker en als manager heb je te allen tijde inzicht in je verlofuren. Je kunt eenvoudig terugvinden wanneer je verlof aangevraagd hebt, of dit wel of niet goedgekeurd is en hoeveel je nog over hebt. Zo weet iedereen precies waar hij of zij aan toe is. Voorkom verassingen en registreer je verlofuren nu met TimeChimp.

Meer weten over TimeChimp en het registreren van verlofuren? Probeer dan gratis 14 dagen onze tool en alle functionaliteiten uit!

Andere

De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

Lees meer
Lees meer over De ideale productiviteit binnen projecten hebben en houden

FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Lees meer
Lees meer over FAQ – Hidde de Koning van Customer Success

Maak het beste van het (huidige) personeelstekort

Lees meer
Lees meer over Maak het beste van het (huidige) personeelstekort

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape