Nieuwe functionaliteiten 2020
< 1 min

Verstuur nu UBL-facturen met TimeChimp 

Vanaf nu verstuur je ook UBL-facturen via TimeChimp, wel zo handig! Dit maakt facturen versturen nog makkelijker voor jou en je collega’s. Maar wat is een UBL-factuur precies en hoe werk je ermee? Logische vragen waar je in dit blog antwoord op krijgt! 

Wat is een UBL-factuur? 

Als je het hebt over automatisch factureren, dan komt de term ‘UBL-factuur’ vaak voorbij. Vroeger werden er veel papieren facturen verstuurd, maar in onze digitale wereld doen we dat minder en minder. De Nederlandse overheid heeft papieren en digitale facturen gelijk gemaakt, waardoor je niet meer verplicht bent om een factuur uit te printen. Een UBL-factuur is het standaardformaat van een elektronische factuur. Dit type bestand zorgt ervoor dat jouw boekhoudpakket of facturatie software en die van je klant met elkaar kunnen communiceren en er niks handmatig hoeft worden ingevoerd. De meeste overheidsinstellingen verplichten je tegenwoordig zelfs om UBL-facturen te gebruiken wanneer je zaken met hen doet. 

Aan de slag met UBL 

Nu je weet wat een UBL-factuur is, wil je er natuurlijk ook mee aan de slag. Met TimeChimp verstuur je ook makkelijk UBL-facturen. In dit kennisbankartikel vertellen we je precies hoe je zo’n factuur aanmaakt en verstuurt met onze tool. 

Slimme facturatie software 

Ben je veel tijd kwijt aan het maken en versturen van facturen en raak je het overzicht kwijt? TimeChimp maakt factureren niet alleen sneller, maar ook een stuk makkelijker. Probeer onze tool nu 14 dagen gratis en ontdek alle voordelen. No strings attached    

 

 

 

Other blogs

Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Ontdek welke rol digitale urenregistratie speelt bij het maken van strategische keuzes om de winstgevendheid en de omzet te verhogen.

Lees meer
Lees meer over Winstgevendheid & omzet verhogen? Dat kan met digitale urenregistratie!

Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Waarom is de winstmarge, winstgevendheid en rentabiliteit berekenen belangrijk? En hoe kan je de winstgevendheid actueel blijven monitoren?

Lees meer
Lees meer over Waarom de winstgevendheid berekenen cruciaal is voor managementbeslissingen

Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

In deze koffie break spreken we met onze Customer Success Manager Jorrit Meijer. Ontdek alles over hem en zijn werk bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Jorrit: Customer Success Manager

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape