Labels toevoegen aan uren
< 1 min

Voeg labels en tags toe aan je uren

Naar aanleiding van veel feedback kun je sinds vandaag labels/tag aanmaken en koppelen aan je uren. Deze labels zijn bedoeld om later in je overzichten/rapportages weer op te kunnen filteren.

Waar kan ik deze labels selecteren?

Je kunt in de dagweergave bij het registreren van je uren onderin bij het omschrijvingsveld op het label icoontje klikken. Zodra je hier op klikt kan je zoeken/filteren in de al een keer gebruikte labels of vanuit hier een nieuwe aanmaken. In de weekweergave kan je kiezen (op een urenregel) voor Acties -> Omschrijvingen. Hier kan je ook onder in het omschrijvingsveld deze toevoegen/wijzigen.

Wil je niet dat iedereen deze labels/tags zomaar kan aanmaken? Ga dan naar Beheer -> Medewerker en geef hier aan dat hij/zij geen rechten heeft om nieuwe labels/tags aan te maken.

Wat kan ik hier vervolgens mee doen?

Stel je voor dat je uren moet bijhouden voor de WBSO subsidie. Je schrijft de hele week uren op hetzelfde project en activiteit en wilt daar 1 dag van gebruiken voor je WBSO. Bij deze dag koppel je dan het label WBSO. Later bij het uitdraaien van je WBSO overzicht kan je filteren op de tag ‘WBSO’ en krijg je echt alleen de uren die hieraan besteed zijn. Verder kan je labels voor veel andere dingen gebruiken. Denk aan bijvoorbeeld een label ‘Nog uitzoeken’ als je nog iets met deze uren moet doen.

Natuurlijk zijn benieuwd hoe je deze nieuwe feature vindt werken. Laat het ons daarom vooral weten!

Other blogs

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Ontdek alle hr-wijzigingen 2024 van minimumloon tot essentiële arbeidswet wijzigingen voor een goed voorbereide hr-afdeling.

Lees meer
Lees meer over HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape