Werken met teams
2 min

Werken met ’teams’ nu mogelijk!

Tadaa! Daar is die dan hoor! Op veler verzoek hebben we sinds deze week de mogelijkheid om met teams te werken. Deze functionaliteit stond bij veel van onze gebruikers hoog op het lijstje. En dus ook bij ons. We hebben de functionaliteit pas deze week uitgerold, dus het staat nog enigszins in de kinderschoenen. Graag ontvangen we van jullie feedback om de mogelijkheden uit te breiden.

Hoe gebruik je ‘Teams’

Op dit moment zijn de mogelijkheden voor het werken met teams nog redelijk beperkt. Je kunt nu bij ‘Beheer’ -> Teams’ een team aanmaken. Op het moment dat er een team is aangemaakt zijn komt er bij ‘Project’ -> ‘Medewerkers’ een nieuwe dropdown onder ‘Medewerker’, dit is een lijst met de aangemaakte teams. Je dient wel eerst alle medewerkers te verwijderen, dit kan het snelst door middel van het kruisje voor ‘Medewerker’ aan te klikken. Vervolgens kan je een team selecteren of meerdere teams. Op die manier kan je sneller meerdere mensen (teams) toevoegen aan een project.

Nieuw team toevoegen in TimeChimp

Stap 1: Maak een nieuw team aan

Medewerkers aan team toevoegen in TimeChimp

Stap 2: Voeg medewerkers toe en geef het team een naam

Teams - project

Stap 3: Selecteer een team onder Projecten -> Medewerkers en voeg deze toe aan het project

Teams - project toegevoegd

Stap 4: Je team is toegevoegd. Je kunt deze eventueel nog bewerken.

Feedback

Op dit moment is de functionaliteit ‘Teams’ nog niet heel uitgebreid. Daar brengen we graag verandering en daarvoor hebben we jouw hulp nodig. Graag ontvangen we feedback van jou als gebruiker via support@timechimp.com of onze feedback-pagina. Probeer zo uitgebreid mogelijk uit te leggen wat jij met ‘Teams’ wilt doen: hoe wil je er mee werken, welke data wil je er van zien, etc.

We zien jullie reacties graag tegemoet!

Meer weten over onze Chrome Extensie? Daar schreven we vorige week een heel stuk over namelijk.

Other blogs

Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Heb je een aantal overuren gemaakt? Dan kan je ze laten uitbetalen door je werkgever. Maar hoe zit het eigenlijk met overuren uitbetalen? TimeChimp legt het je graag uit. Easy does it.

Lees meer
Lees meer over Overuren uitbetalen – Hoe zit het?

Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Consignatiedienst, een moeilijk woord dat het waarschijnlijk goed doet bij een potje Scrabble. 😉 Naast dat het een moeilijk woord is, is er ook nogal eens verwarring over de betekenis en de regels rondom dit type dienst. TimeChimp legt het je graag uit.

Lees meer
Lees meer over Wat is een consignatiedienst en hoe werkt het?

Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Bij TimeChimp maken we het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom heeft TimeChimp nu ook een koppeling met King Software. Zo worden je verkooporders verwerkt van King naar TimeChimp. Wel zo handig!

Lees meer
Lees meer over Nieuw! Koppel TimeChimp met King

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape