TimeChimp
2 min

Winnaar Coolblue bon juni: Folkert Dijksma!

Bij TimeChimp houden we van feedback. Dat houdt ons niet alleen scherp, maar zorgt er ook voor dat we onze tool verder kunnen ontwikkelen. Naast feedback willen we ook graag weten wat onze gebruikers van de tool vinden. Dat geeft ons een beetje een idee of we lekker bezig zijn. Of niet natuurlijk. Daarom verzamelen we reviews in samenwerking met de Feedback Company, een onafhankelijk platform voor klantrecensies. De Feedback Company verifieert bijvoorbeeld alle reviews door het e-mailadres te checken. Op die manier wordt er een waarheidsgetrouw beeld gevormd van TimeChimp op basis van échte gebruikerservaringen. Door deze transparante manier van werken kunnen potentiële nieuwe klanten hun beslissing mede baseren op de ervaringen van onze gebruikers.

Score reviews

We vragen onze gebruikers ons te beoordelen op een schaal van 1 tot 5 door middel van het geven van sterren. Op het moment van schrijven scoren wij bijna 4,5 ster uit 343 reviews! Zijn we supertrots op natuurlijk. Maar we weten ook dat er altijd nog ruimte is voor verbetering, daar blijven we dus ook aan werken. Naast de score van 1 tot 5 vragen we ook of onze gebruikers ons zouden aanbevelen aan anderen. En maar liefst 99% beveelt ons aan! Fantastisch om te zien natuurlijk, de beste reclame is die van mond op mond immers. Al met al zijn we zeer blij met de behaalde score en blijven we samen met jullie werken aan een nóg betere tool.

Winnaar Coolblue bon

We zijn iedereen die een review achter heeft gelaten natuurlijk enorm dankbaar, maar eentje gaat er met de Coolblue bon aan de haal. En deze maand is dat Folkert Dijksma van Kroes & Poortinga. Gefeliciteerd met je Coolblue bon Folkert!

Folkert gaf onderstaande review en in het gesprek dat wij met hem hadden gaf hij aan erg blij te zijn met onze samenwerking. TimeChimp werkt heel prettig voor Kroes & Poortinga, maar uiteraard is er ook nog ruimte voor verbetering. Ook daar hebben we even over gesproken samen met (mede-)oprichter Jan Kroes en qua ontwikkeling die wij voor ogen hebben liggen we behoorlijk op een lijn met hen. Al met al een zeer positief gesprek en altijd leuk om face-to-face contact te hebben met onze gebruikers.

Coolblue winnaar juni

Review Folkert

Kroes & Poortinga maakt nog niet zo heel lang gebruik van TimeChimp en in de opstartfase hebben we regelmatig contact gehad met hen en ook Folkert. Door dat nauwe contact hebben wij waardevolle feedback gekregen waarmee wij onze tool weer verder kunnen ontwikkelen. En dat is precies de samenwerking waar wij naar op zoek zijn. Jouw feedback stellen we ook zeer op prijs. Ga naar onze feedback-pagina en help ons de tool verder te ontwikkelen!

Zelf een review schrijven

Wil je ook kans maken op een Coolblue bon t.w.v. 50,-? Wij verloten er elke maand één onder alle ingevulde reviews. Je kunt hier een review schrijven. Kom maar door dus!

Other blogs

Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Ben je benieuwd hoe je precies je bedrijfsresultaat (EBIT) berekent en wat het verschil is tussen EBIT en EBITDA? Lees dan snel ons blog!

Lees meer
Lees meer over Bedrijfsresultaat (EBIT) berekenen: uitleg & instructies

Koffie break met Stijn: Brand Manager

Ontdek hoe Stijn Van der Gragt is uitgegroeid van een UX-stagiair tot een creatieve duizendpoot en uiteindelijk Brand Manager bij TimeChimp.

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stijn: Brand Manager

HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Ontdek alle hr-wijzigingen 2024 van minimumloon tot essentiële arbeidswet wijzigingen voor een goed voorbereide hr-afdeling.

Lees meer
Lees meer over HR-wijzigingen 2024: Wat staat er op de planning?

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape