TimeChimp
2 min

Winnaar Coolblue bon mei: Michel van der Heijden!

Begin mei zijn we gestart met het verzamelen van reviews over TimeChimp. We doen dit via een online platform, genaamd de Feedback Company. De reden dat onze reviews via dit platform verzameld worden is eigenlijk vrij simpel: vanwege hun onafhankelijkheid. De Feedback Company verifieert bijvoorbeeld alle reviews door het e-mailadres te checken. Op die manier wordt er een waarheidsgetrouw beeld gevormd van TimeChimp op basis van jouw review. Door deze transparante manier van werken kunnen potentiële nieuwe klanten hun beslissing mede baseren op de ervaringen van onze gebruikers. Daarnaast geeft het ons ook waardevolle feedback, aangezien niet iedereen op de hoogte is van onze feedback-tool.

Score reviews

Uiteraard zijn wij ook gewoon heel benieuwd naar hoe onze gebruikers ons beoordelen op een schaal van 1 tot 5 sterren. Op het moment van schrijven scoren wij bijna 4,5 ster uit 323 reviews! En daar zijn we heel blij mee! Maar… het biedt ook ruimte voor verbetering en daar werken we dan ook elke dag keihard aan. The only way is up! Naast deze mooie score zijn we misschien zelfs nog trotser op het percentage gebruikers dat ons aanbeveelt. Tromgeroffel… maar liefst 99% beveelt ons aan! Dat was even een champagnemomentje vorige week toen we de cijfers na een maand reviewen gingen bekijken. Maar zeker niet iets waardoor we nu achterover gaan leunen. We blijven doorontwikkelen om samen met jullie van TimeChimp de nummer 1 urenregistratie tool op de markt te maken!

Coolblue winnaar mei

Winnaar Michel en co-founder Fred

Winnaar Coolblue bon

Via deze weg willen we alle mensen die een review achtergelaten hebben van harte bedanken! Maar zoals iedereen weet kan er maar 1 de winnaar zijn. En deze maand is dat Michel van der Heijden van VCK. Gefeliciteerd met je Coolblue bon Michel!

Michel gaf onderstaande review op de Feedback Company en gaf in ons gesprek aan dat hij erg blij is met de tool sinds deze zo’n klein half jaar geleden geïmplementeerd is. TimeChimp maakt zijn werk en vooral de registratie van zijn uren en werkzaamheden een heel stuk makkelijker. Wie ook heel blij zal zijn met het winnen van de Coolblue bon is zijn dochter, aangezien Michel de bon gebruikt om een krultang voor haar aan te schaffen. We wensen haar vele mooie krullen toe. 😉

Coolblue Winnaar Mei

Review Michel (VCK)

Naast Michel spraken we nog een aantal mensen binnen het bedrijf en de algehele mening over onze tool was zeer positief. Altijd fijn om te horen! Maar er is ook ruimte voor verbetering in de vorm van nieuwe functionaliteiten gaf VCK aan. Toevallig sloten die goed aan bij enkele functionaliteiten waarmee wij nu aan het testen zijn, maar daar later meer over. We zijn in ieder geval erg blij met de feedback en blijven nauw samenwerken met VCK om TimeChimp verder te ontwikkelen. Maar ook jouw feedback stellen we natuurlijk zeer op prijs. Ga dus naar onze feedback-pagina en help ons de tool verder te ontwikkelen!

Zelf een review schrijven

Wil je ook kans maken op een Coolblue bon t.w.v. 50,-? Wij verloten er elke maand één onder alle ingevulde reviews. Je kunt hier een review schrijven. Kom maar door dus!

Other blogs

Koffie break met Stephanus: Head of Product & Development

Stephanus van Vuuren - Lees alles over het Head of Product & Development en hoe hij en zijn team TimeChimp verbeteren!

Lees meer
Lees meer over Koffie break met Stephanus: Head of Product & Development

8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Optimaliseer timemanagement bij consultancy's: Ontdek tijdverspillers van grote adviesbureaus en effectieve tips - Lees nu!

Lees meer
Lees meer over 8 tips voor timemanagement voor efficiënte consultants

Het belang van databeveiliging in digitale urenregistratie

Voorkom risico's en ontdek wat het belang is van goede databeveiliging is bij jouw digitale urenregistratie tool.

Lees meer
Lees meer over Het belang van databeveiliging in digitale urenregistratie

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

  • Probeer alle functionaliteiten
    14 dagen gratis
  • Geen betaalgegevens
    nodig
  • Bepaal zelf wanneer
    je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape