Slimmer werken voor het MKB

 • Maximaal overzicht, minimale inspanning
 • Registreer overal uren, uitgaven en verlof
 • Integreer met je boekhoudpakket
 • Altijd je administratie op orde
Probeer TimeChimp 14 dagen gratis. Geen betaalgegevens nodig.
Hidden
Testimonial BNLA
Samenwerken en urenregistratie goedkeuren

Maak werken makkelijker en efficiënter

Er komt een hoop kijken bij het runnen van een bedrijf en dat is niet altijd makkelijk. Gelukkig zijn er manieren om je werk makkelijker en efficiënter te maken, zodat je meer tijd over hebt voor waar je echt energie van krijgt. TimeChimp helpt je graag. Altijd en overal uren registreren, projecten managen en werkroosters maken. Maar ook verlof, ritten en uitgaven bijhouden. Dit doe je makkelijk via de mobiele app en zo weet jij altijd wat er speelt binnen je organisatie. En je hebt ook nog een kloppende administratie! Easy does it.

Alle functionaliteiten

Easy does it

Probeer TimeChimp nu 14 dagen gratis. No strings attached.

Top right shape
Bottom left shape
Urenregistratie koppelen

Slimme integraties met andere tools

Het is belangrijk om een goed beeld te hebben van het reilen en zeilen binnen je bedrijf. Je wil niet in verschillende programma’s werken en daar je informatie vandaan halen, zo mis je het totaalbeeld. TimeChimp heeft integraties met verschillende andere softwareoplossingen. Bijvoorbeeld boekhoudpakketten en payrolling systemen. Zo importeer en exporteer je makkelijk data en heb je alle belangrijke informatie op één plek.

Wat onze klanten vertellen

Gerard

Projectmanager, Bam Infra

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Al onze gebruikers zijn positief. En omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

Lees meer over Gerard
Björn Schoeberichts

Architect, Huizenhoog Architecten

Super klantenservice, die zelfs een hulpfilmpje maakt als je ergens echt niet uit komt. En verder het gemak. Het programma is clean, makkelijk in gebruik, en ook de satelliet-apps voor medewerkers werken super simpel.

Lees meer over Björn Schoeberichts
Rob Laan

CFO, Redwave

Voor ons zijn de compatibiliteit met andere software en de API mogelijkheden de grootste pluspunten. Het automatiseringsproces waarvan TimeChimp onderdeel uitmaakt zorgt voor een kostenbesparing van 150.000 euro op jaarbasis.

Lees meer over Rob Laan

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape