Open Nav

Perfect alternatief voor Nanda urenregistratie

Ben je op zoek naar een alternatief voor Nanda urenregistratie? Dan zit je goed! TimeChimp is het perfecte alternatief voor Nanda, op het gebied van urenregistratie, facturatie en projectmanagement. Ontdek het gemak en alle mogelijkheden van TimeChimp.

Eenvoudig projectbeheer

Met TimeChimp hou je eenvoudig en uitgebreid je projecten bij. Ideaal als je met meerdere medewerkers aan een project werkt. Door het toevoegen van milestones heb je altijd inzicht in de status van al je projecten. Ook kun je budgetten toevoegen, zodat je altijd kunt zien of je financieel nog op schema ligt. Als projectmanager maak je snel overzichten van projecten die je naar je opdrachtgevers kunt sturen. Probeer direct 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend!

Ritten en uitgaven registreren

Hou je gemaakte kilometers bij met de rittenregistratie van TimeChimp en registreer gemakkelijk al je uitgaven. Zo bereken je je gemaakte kilometers en uitgaven eenvoudig door naar de klant en kun je je altijd verantwoorden naar de Belastingdienst als je een auto van de zaak hebt. Ook onderweg boek je eenvoudig je ritten met de Ritten App voor Android en iOS.

Uren goedkeuren

Als projectmanager heb je de mogelijkheid om uren of vrije dagen te beoordelen en goed te keuren. Deze functie bespaart de projectmanager of beheerder een hoop werk en tijd. Zo kunnen de uren per week of maand worden aangeboden. In veel andere urenregistratie-tools kunnen medewerkers zelf achteraf nog muteren. De gratis module van TimeChimp voor het goedkeuren van uren voorkomt dat medewerkers achteraf nog uren of verlof aan kunnen passen.

Factuurmodule

Met de factuurmodule van TimeChimp kun je eenvoudig je facturen versturen in geheel eigen ontworpen layout. Voeg jouw huisstijl en logo toe, zodat hij direct gepersonaliseerd is voor al je klanten. Vervolgens importeer je eenvoudig je geboekte uren, uitgaven en ritten en staat er direct een factuur klaar die je kunt versturen naar je klant. Daarnaast beschikt de module over een overzichtelijke factuuradministratie.

Gepersonaliseerd design

Maak TimeChimp persoonlijk door jouw eigen logo en huisstijl toe te voegen aan de applicatie. Ook kun je je eigen gegevens toevoegen en uitbreiden. Zo creëer je je eigen, persoonlijke account. Je personaliseert de gebruikersomgeving, zodat TimeChimp helemaal aansluit bij jouw organisatie en uitstraling.

Koppelingen met boekhoudprogramma’s

TimeChimp heeft koppelingen met verschillende boekhoudprogramma’s, zoals TwinfieldMoneybirdExact en Visma. Je exporteert je geregistreerde uren met een klik op de knop naar je favoriete boekhoudprogramma’s, zodat je ze direct door kunt factureren naar de klant. Naast de koppelingen met de boekhoudprogramma’s, is het ook mogelijk om al je geregistreerde uren, uitgaven en ritten te exporteren naar XLS, XLSX, CSV en PDF. Je kunt onze tool eerst 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uitproberen.

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start