Open Nav

Perfect alternatief voor Nanda urenregistratie

Ben je op zoek naar een alternatief voor Nanda urenregistratie? Dan zit je goed! TimeChimp is het perfecte alternatief voor Nanda, op het gebied van urenregistratie, facturatie en projectmanagement. Ontdek het gemak en alle mogelijkheden van TimeChimp.

Geef een geldig e-mailadres op
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
  • Geen betaalgegevens nodig
  • Zeer eenvoudig overstappen

Uren, uitgaven en ritten registreren

Registreer eenvoudig uren en zorg voor inzicht in je organisatie. Via onze mobiele app kun je altijd en overal registreren. Daarnaast kun je ook uitgaven en ritten registreren in TimeChimp. Zo kun je naast je uren ook je kosten en gemaakte kilometers gemakkelijk factureren.

Eenvoudig projectbeheer

Met TimeChimp hou je eenvoudig en uitgebreid je projecten bij. Ideaal als je met meerdere medewerkers aan een project werkt. Door het toevoegen van milestones heb je altijd inzicht in de status van al je projecten. Ook kun je budgetten toevoegen, zodat je snel kunt zien of je financieel nog op schema ligt. Als projectmanager maak je snel overzichten van projecten die je naar je opdrachtgevers kunt sturen. Probeer direct 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend!

Facturen en offertes

Maak simpel facturen en offertes aan en verstuur ze direct! De factuurmodule van TimeChimp maakt het mogelijk om facturen in een geheel eigen lay-out op te maken. Voeg bijvoorbeeld je eigen logo en huisstijl toe, zodat je een gepersonaliseerde factuur naar al je klanten kunt versturen. Je maakt eenvoudig een factuur aan van je geboekte uren, uitgaven en ritten en kunt deze direct naar je klant versturen. En met onze overzichtelijke factuuradministratie behoud je makkelijk het overzicht.

Uren goedkeuren

Als projectmanager heb je de mogelijkheid om uren of vrije dagen te beoordelen en goed te keuren. Deze functie bespaart de projectmanager of beheerder een hoop werk en tijd. Zo kunnen de uren per week of maand worden aangeboden. In veel andere urenregistratie-tools kunnen medewerkers zelf achteraf nog muteren. De gratis module van TimeChimp voor het goedkeuren van uren voorkomt dat medewerkers achteraf nog uren of verlof aan kunnen passen.

Koppelingen met boekhoudprogramma's

TimeChimp heeft koppelingen met verschillende boekhoudprogramma’s, zoals TwinfieldMoneybird en Exact. Je exporteert je geregistreerde uren met een klik op de knop naar je favoriete boekhoudprogramma’s, zodat je ze direct door kunt factureren naar de klant. Naast de koppelingen met de boekhoudprogramma’s, is het ook mogelijk om al je geregistreerde uren, uitgaven en ritten te exporteren naar XLS, XLSX, CSV en PDF. Je kunt onze tool eerst 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uitproberen.

Uitgebreide rapportages

Met TimeChimp kun je uitgebreide rapportages opmaken. Dit kun je eenvoudig doen binnen TimeChimp zelf, of via de koppeling met Power BI. Binnen TimeChimp kun je middels handige filters precies de data filteren die je nodig hebt en deze simpel exporteren naar bijvoorbeeld Excel of PDF. Via onze handige koppeling met Power BI kun je ook uitgebreide rapportages opmaken in zelf ontworpen templates of via de templates die TimeChimp al voor je heeft ontworpen!

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start