Open Nav

Planning

Wil je medewerkers en projecten eenvoudig inplannen? Probeer dan TimeChimp eens. Met onze planning kun je niet alleen je resources inplannen, maar ook urenregistratie, projecten managen en overzichtelijke rapportages opmaken. Zo hou je zonder moeite inzicht in je organisatie. Zet de juiste medewerker in op de juiste plek met de personeelsplanning software van TimeChimp.

Geef een geldig e-mailadres op
 • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
 • Geen betaalgegevens nodig
 • Zeer gebruikersvriendelijk

Voordelen op een rij

 • Plannen op zowel project- als medewerkersniveau
 • Inplannen medewerkers door ‘drag and drop’
 • Geplande uren eenvoudig herhalen op dag/week-niveau
 • Planning makkelijk te exporteren naar Excel
 • Medewerkers kunnen planning inzien in eigen dashboard
 • Geplande uren eenvoudig om te zetten naar registratie door medewerker
 • Beschikbaarheid per medewerker is duidelijk en inzichtelijk
 • Onderscheid tussen geplande, gebudgetteerde en werkelijke uren

Meer overzicht over de organisatie

Door te plannen kun je jouw resources beter inzetten en zorg je ervoor dat je het overzicht over jouw organisatie behoudt. Je kunt de geplande uren afzetten tegen de gebudgetteerde en werkelijke uren, waardoor je voor elk project inzichtelijk hebt of je op koers ligt. Zo kun je tijdig bijsturen wanneer dit niet het geval is, zodat je een maximaal resultaat kunt behalen.

Planning overzichtelijk voor medewerkers

Naast het overzicht in je organisatie zorgt de planning ervoor dat medewerkers weten waar ze aan toe zijn. Via hun persoonlijke dashboard kunnen ze hun planning altijd inzien, zodat de uren aan de juiste projecten en activiteiten worden besteed. Medewerkers kunnen de personeelsplanning ook eenvoudig omzetten in een registratie wanneer deze overeenkomt met de werkelijke uren. Dit scheelt weer tijd en zorgt voor tevreden medewerkers!

Personeelsplanning inzichtelijk voor iedereen

Een personeelsplanning betekent in veel bedrijven iets anders. Het kan letterlijk de planning van het personeel zijn, bijvoorbeeld wie er op welke dag aanwezig is. Ook kan de personeelsplanning een jaarplanning zijn waarin wordt aangegeven hoeveel nieuwe medewerkers er nodig zijn, zodat je op tijd kunt beginnen met werving en selectie. Maar ook kan er in een jaarplanning worden aangegeven hoe het met het huidige personeelsbestand gaat. Daarnaast wordt er ook aangegeven wanneer er werknemers met vakantie of verlof zijn (zoals zwangerschapsverlof).

Via onze planning kun je ook eenvoudig inzichtelijk maken welke medewerkers er beschikbaar zijn in een bepaalde periode. Zo kun je een medewerker voor een bepaalde dag een heel jaar vrij plannen indien hij/zij bijvoorbeeld altijd vrij heeft op woensdag. Op deze manier weet je, met één druk op de knop altijd welke resources je tot je beschikking hebt en kom je niet voor verrassingen te staan.

Waarom kiezen organisaties voor personeelsplanning software?

Bij veel bedrijven wordt de personeelsplanning geautomatiseerd, waardoor deze altijd actueel is en werknemers hun verlofaanvragen kunnen toevoegen. Een goede personeelsplanning is op strategie gericht. Dit betekent dat je altijd beschikt over data betreft de huidige situatie. Daarnaast kun je ook kijken naar de toekomstige situatie als bijvoorbeeld een groot project van start gaat. Hierdoor bereken je, met één druk op de knop, de behoefte aan personeel en vraag naar arbeid makkelijk uit met personeelsplanning software. Het plannen van personeel is nog nooit zo makkelijk geweest.

Naast plannen kun je met TimeChimp ook eenvoudig uren registreren. Niet alleen gewerkte uren maar bijvoorbeeld ook verlof en ziekte. Je kunt met onze tool heel makkelijk alle uren registreren en hier inzichtelijke overzichten van maken. De principes voor urenregistratie werken eigenlijk altijd hetzelfde, of het nou verlof- en ziekteregistratie betreft of gewerkte uren. Simpel en overzichtelijk.

14 dagen gratis proberen

Zelf ontdekken hoe je gebruik kunt maken van de online personeelsplanning van TimeChimp? Probeer onze tool en de planning dan zelf tijdens gratis en geheel vrijblijvende proefperiode van 14 dagen. Je krijgt niet alleen meer overzicht en grip op je organisatie, maar bent er ook minder tijd aan kwijt. Maximaal overzicht met minimale inspanning!

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start