Open Nav

Business

Ons meest gekozen pakket

Het business abonnement geeft de mogelijkheid om naast uren ook ritten en uitgaven te registreren. Daarnaast kun je eenvoudig offertes en facturen opmaken en gebruik maken van de projectmodule. Hiermee kun je projecten managen en budgetten beheren en met meerdere mensen samenwerken aan een project. Verder kunnen je uren, uitgaven en ritten goedkeuren van medewerkers.

Wanneer kies ik dit pakket?

Is het Business pakket geschikt voor mij?

Het Business pakket is ideaal wanneer je uren, uitgaven en ritten wil registreren op projectniveau. De projectenmodule geeft je uitgebreide opties, zoals budgetteren, rapportages en voortgang, medewerkers toewijzen aan een bepaald project en overall inzicht in het verloop van je project. Daarnaast heb je de mogelijkheid om uren van medewerkers goed te keuren en direct facturen aan te maken. Je hebt binnen een project ook diverse facturatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld medewerker, activiteit of project uurtarief of op basis van een abonnementsvorm.

Het Business pakket wordt vaak gekozen door bedrijven die op projectbasis werken, uren intern willen goedkeuren en direct willen factureren naar de klant.

Jaarlijks of liever maandelijks gefactureerd?

Bespaar gemiddeld 20%

Meest gekozen

Business

10

12

per gebruiker
per maand
Vanaf 20 euro per maand
Vanaf 24 euro per maand

Je start hiermee een proefperiode van 14 dagen. Daarna kies je het pakket dat bij je past.

Meer dan 25 gebruikers?
Vraag hier een offerte aan

https://www.timechimp.com/prijzen/business

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start