Open Nav

Business

Ons meest gekozen pakket

Het business abonnement geeft de mogelijkheid om naast registreren, ook offertes en facturen op te maken. Deze licentievorm heeft ook een projectmodule. In deze module kun je projecten en budgetten beheren waar meerdere teamleden uren op kunnen registreren. Verder kunnen medewerkers hun uren ter goedkeuring aanbieden aan een projectmanager of beheerder.

Wanneer kies ik dit pakket?

Is het Business pakket geschikt voor mij?

Het Business pakket is ideaal wanneer je uren wil registreren op projectniveau. De projectenmodule geeft je uitgebreide opties, zoals budgetteren, rapportages en voortgang, medewerkers toewijzen aan een bepaald project en overall inzicht in het verloop van je project. Daarnaast heb je de mogelijkheid om uren van medewerkers goed te keuren en direct facturen aan te maken. Je hebt binnen een project ook diverse facturatiemogelijkheden. Bijvoorbeeld medewerker, activiteit of project uurtarief of op basis van een abonnementsvorm.

Het Business pakket wordt vaak gekozen door bedrijven die op projectbasis werken, uren intern willen goedkeuren en direct willen factureren naar de klant.

Jaarlijks of liever maandelijks gefactureerd?

Bespaar tot 20%

Meest gekozen

Business

7 euro

8 euro

Per gebruiker per maand

Je start hiermee een proefperiode van 14 dagen. Daarna kies je het pakket dat bij je past.

Meer dan 25 gebruikers?
Vraag hier een offerte aan

https://www.timechimp.com/prijzen/business

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start