Open Nav

Enterprise

Het volledige pakket voor registreren

Het enterprise abonnement geeft de mogelijkheid om naast registreren en projecten beheren ook een planning bij te houden. Daarnaast heeft deze licentievorm een klantenportaal. Geschikt voor bedrijven die klanten inzicht willen verschaffen over informatie, budget en looptijd van een project en eventueel uren willen laten goedkeuren door hun klant.

Wanneer kies ik dit pakket?

Is het Enterprise pakket geschikt voor mij?

Het Enterprise pakket is ideaal wanneer je medewerkers en projecten wilt inplannen. De planning is eenvoudig op te halen door jouw medewerkers, zodat ze direct zien op welk project en welke activiteit ze ingepland staan. Daarnaast geeft dit pakket je de mogelijkheid om uren, uitgaven en ritten door je klant goed te laten keuren. Dat kan zelfs door middel van een digitale handtekening op je mobiel. Ook kun je de klant inzicht geven in diverse zaken via een eigen klantenportaal. Hier kan je klant bijvoorbeeld projecten inzien, offertes accepteren en facturen terugvinden.

Het Enterprise pakket wordt vaak gekozen door bedrijven die resources willen inplannen en klanten uren willen laten goedkeuren.

Jaarlijks of liever maandelijks gefactureerd?

Bespaar tot 20%

Enterprise

10 euro

11 euro

Per gebruiker per maand

Je start hiermee een proefperiode van 14 dagen. Daarna kies je het pakket dat bij je past.

Meer dan 25 gebruikers?
Vraag hier een offerte aan

https://www.timechimp.com/prijzen/enterprise

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start