Open Nav

Professional

Het volledige pakket voor registreren

Met het Professional abonnement kun je naast registratie en projectmanagement ook een planning bijhouden. Daarnaast kun je met het klantenportaal jouw klanten inzicht verschaffen in bijvoorbeeld budget en voortgang van een project en de klant uren laten goedkeuren. Ook kun je via Power BI uitgebreide rapportages maken d.m.v. handige dashboards.

Wanneer kies ik dit pakket?

Is het Professional pakket geschikt voor mij?

Het Professional pakket is ideaal wanneer je medewerkers en projecten wilt inplannen. De planning is eenvoudig op te halen door jouw medewerkers, zodat ze direct zien op welk project en welke activiteit ze ingepland staan. Daarnaast geeft dit pakket je de mogelijkheid om uren, uitgaven en ritten door je klant goed te laten keuren. Dat kan zelfs door middel van een digitale handtekening op je mobiel. Ook kun je de klant inzicht geven in diverse zaken via een eigen klantenportaal. Hier kan je klant bijvoorbeeld projecten inzien, offertes accepteren en facturen terugvinden. Via de handige koppeling met Power BI kun je zelf uitgebreide rapportages en dashboards maken. Je kunt hier ook de data van andere tools in gebruiken om zo een totaaloverzicht te creƫren.

Het Professional pakket wordt vaak gekozen door bedrijven die resources willen inplannen en klanten uren willen laten goedkeuren en daarnaast zoeken naar meer uitgebreide rapportage mogelijkheden.

Jaarlijks of liever maandelijks gefactureerd?

Bespaar gemiddeld 20%

Professional

13

15

per gebruiker
per maand
Vanaf 26 euro per maand
Vanaf 30 euro per maand

Je start hiermee een proefperiode van 14 dagen. Daarna kies je het pakket dat bij je past.

Meer dan 25 gebruikers?
Vraag hier een offerte aan

https://www.timechimp.com/prijzen/professional

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start