Urenregistratie bij Projecten

Projecten

Projecten vragen om een eenvoudige en waardevolle urenregistratie. TimeChimp combineert een handige mobiele app met een volwaardige online tool specifiek ontworpen voor projecten. Een helder dashboard biedt overzicht over alle belangrijke parameters en dankzij verschillende rollen valt de tool eenvoudig binnen uiteenlopende teams te gebruiken.

TimeChimp biedt eenvoudige urenregistratie voor projecten. Het dashboard biedt in één oogopslag alle informatie en vanuit de tool zorg je direct voor een factuur of monitor je de afgelopen periode.

Urenregistratie voor projecten

De urenregistratie voor projecten maakt het binnen de organisatie eenvoudig om de gemaakte uren te registreren. TimeChimp is projectgericht en biedt uiteenlopende mogelijkheden voor teams. Architecten, ICT-bureaus en andere specialisten werken met de tool die specifiek is ontworpen voor het projectmatig beheren van uren.

TimeChimp bevat verschillende handige features voor projecten. Het is bijvoorbeeld eenvoudig om budgetten aan te geven en daarbinnen vervolgens de gemaakte uren te registreren. Daarnaast kun je direct factureren op basis van de gemaakte uren, bijvoorbeeld dankzij de koppelingen met de software van Moneybird en WeFact. We maken de urenregistratie voor projecten eenvoudig en bieden koppelingen naar handige boekhoudpakketten zoals Twinfield en diverse andere tools. Ieder z’n specialisme, TimeChimp vormt de beste keuze voor projectmatig uren registreren.

Dashboard met waardevolle informatie

Je kunt eenvoudig uren registreren voor projecten, het heldere dashboard zorgt ervoor dat je in één oogopslag alle belangrijke informatie tot je kunt nemen. Het maakt bijvoorbeeld inzichtelijk welke uren je waar aan besteedt. Het dashboard valt eenvoudig aan je wensen aan te passen, zodat je zelf kunt aangeven welke informatie je wilt zien. Vanuit TimeChimp zorg je vlot voor een heldere rapportage van de bestede uren aan bepaalde projecten of zorg je ervoor dat je netjes binnen budget blijft. Hoe je er ook gebruik van wilt maken: wij maken urenregistratie voor projecten gemakkelijk.

Rollen binnen projecten

TimeChimp onderscheidt drie verschillende rollen:

 

  • Gebruiker
  • Projectmanager
  • Beheerder

 

Dankzij de verschillende rollen voer je de gemaakte uren in als Gebruiker, heeft de Projectmanager het overzicht en kan de Beheerder zorgen voor de opzet of eventuele aanpassingen. Ieder z’n eigen rol, waardoor het in de urenregistratie voor projecten eenvoudig samenwerken is.

TimeChimp is er voor grote organisaties, het MKB en de ZZP-er die werkt aan (grotere) projecten. De tool biedt de mogelijkheid tot samenwerken, zorgt voor heldere rapportages en beschikt over praktische features. Uitproberen? Start de gratis proefperiode.

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is.