Open Nav

Projectmanagement

Projectmanagement vraagt om een eenvoudige en waardevolle urenregistratie. TimeChimp combineert een handige mobiele app met een volwaardige online tool specifiek ontworpen voor projecten. Een helder dashboard biedt overzicht over alle belangrijke parameters en dankzij verschillende rollen is de tool eenvoudig binnen uiteenlopende teams te gebruiken.

TimeChimp biedt maximaal overzicht met minimale inspanning. Het dashboard biedt in één oogopslag alle informatie en vanuit de tool zorg je direct voor een factuur of monitor je de afgelopen periode.

Daarnaast beschikt TimeChimp over een handige exportfunctie van je projecten naar Excel of PDF. Via de iOS en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot gegevens, op elk device, ook zonder internetverbinding.

Projectmanagement tool

  • Uitgebreid projectdashboard
  • Milestones toevoegen
  • Verschillende factuurmethodes
  • Budgetten instellen
  • Rollen toekennen
  • Beschikbaar op je mobiel met iOS en Android App.

Uitgebreid projectdashboard

Het heldere en uitgebreide project dashboard zorgt ervoor dat je in één oogopslag alle belangrijke informatie tot je kunt nemen. Zo kun je zien hoeveel uur er aan welk project besteed is, hoeveel uur er gefactureerd is en of je nog binnen het gestelde budget zit. Het dashboard valt eenvoudig aan je wensen aan te passen, zodat je zelf in kunt stellen welke informatie je wilt zien.

Budgetten instellen

Per project heb je de mogelijkheid om budgetten in te stellen. Het is bijvoorbeeld eenvoudig om budgetten aan te geven en daarbinnen vervolgens de gemaakte uren te registreren. Zo kun je per project precies in de gaten houden hoeveel budget er nog over is en waar het huidige uitgegeven budget aan is besteed. Zo heb je het financiële plaatje in elke situatie inzichtelijk.

Milestones toevoegen

Door het toevoegen van milestones kun je altijd direct zien in welke fase van het proces het project zich momenteel bevindt, wat er nog gedaan moet worden en welke fase juist al is afgerond. Ook is het mogelijk om activiteiten aan de verschillende milestones te koppelen, zodat je per milestone kunt zien hoeveel uren erop geboekt zijn. Tot slot kun je ook budgetten koppelen aan de milestones, zodat je in elke fase inzicht in je budget hebt.

Rollen toekennen

TimeChimp onderscheidt drie verschillende rollen, namelijk: gebruiker, projectmanager en beheerder. Dankzij de verschillende rollen ontstaat er overzicht in je projecten. Als gebruiker voer je je gemaakte uren in, de projectmanager heeft het overzicht en de beheerder kan zorgen voor de opzet of voor eventuele aanpassingen. De beheerder kan medewerkers koppelen aan projecten, zodat medewerkers alleen uren kunnen registreren voor de projecten waar zij aan werken. Doordat iedereen zijn eigen rol heeft, is het eenvoudig samenwerken.

Verschillende factuurmethodes

Vanuit de projectenmodule kun je eenvoudig op verschillende manieren facturen versturen. Hierbij kun je kiezen voor nacalculatie, vaste prijs en terugkerende termijnbedragen. TimeChimp heeft een eigen facturatiemodule, waarin je eenvoudig je facturen aanmaakt en verstuurt. Daarnaast heeft TimeChimp koppelingen met Moneybird, WeFact, Twinfield, Exact, q-invoice en Visma, zodat je eenvoudig factureert via jouw favoriete boekhoudpakket.

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start