Open Nav

Projectmanagement

Projectmanagement, projectplanning of projectadministratie vraagt om een eenvoudige en waardevolle urenregistratie. TimeChimp combineert een handige mobiele app met een volwaardige online tool specifiek ontworpen voor projecten. Het overzichtelijke project dashboard geeft je inzicht in bestede uren, gefactureerde bedragen, budgetten en meer. Probeer het zelf!

Geef een geldig e-mailadres op
 • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
 • Geen betaalgegevens nodig
 • Zeer eenvoudig overstappen

Maximaal overzicht met minimale inspanning

Het overzichtelijke dashboard biedt inzicht in alle belangrijke parameters en dankzij verschillende rollen is de tool eenvoudig binnen uiteenlopende teams te gebruiken. Binnen één oogopslag heb je alle informatie tot je beschikking en vanuit de tool zorg je direct voor een factuur of monitor je de afgelopen periode. Daarnaast beschikt TimeChimp over een handige exportfunctie van je projecten naar Excel of PDF. En via de iOS en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot gegevens.

Projectmanagement tool

 • Uitgebreide project dashboard
 • Milestones toevoegen
 • Verschillende factuurmethodes
 • Budgetten instellen
 • Rollen toekennen
 • Beschikbaar op je mobiel met iOS en Android App

Budgetten instellen

Per project heb je de mogelijkheid om budgetten in te stellen. Met de projectmanagement of projectadministratie tool is het bijvoorbeeld eenvoudig om aan projectplanning te doen door budgetten aan te geven en daarbinnen vervolgens de gemaakte uren te registreren. Zo kun je per project precies in de gaten houden hoeveel budget er nog over is en waar het huidige uitgegeven budget aan is besteed. Zo heb je het financiële plaatje in elke situatie inzichtelijk.

Milestones toevoegen

Door het toevoegen van milestones in de projectmanagement of projectadministratie tool kun je altijd direct zien in welke fase van het proces het project zich momenteel bevindt, wat er nog gedaan moet worden en welke fase juist al is afgerond. Ook is het mogelijk om activiteiten aan de verschillende milestones te koppelen, zodat je per milestone kunt zien hoeveel uren erop geboekt zijn. Tot slot kun je ook budgetten koppelen aan de milestones in de projectmanagement of projectplanning tool, zodat je in elke fase inzicht in je budget hebt.

Rollen toekennen in de projectmanagement tool

TimeChimp onderscheidt drie verschillende rollen in de projectplanning tool, namelijk: gebruiker, projectmanager en beheerder. Dankzij de verschillende rollen ontstaat er overzicht in je projecten. Als gebruiker voer je je gemaakte uren in, de projectmanager heeft het overzicht en de beheerder kan zorgen voor de opzet of voor eventuele aanpassingen. De beheerder kan medewerkers koppelen aan projecten, zodat medewerkers alleen uren kunnen registreren op de projecten waar zij aan werken. Doordat iedereen zijn eigen rol heeft in de projectmanagement tool, is het eenvoudig samenwerken.

Verschillende factuurmethodes

Vanuit de projectenmodule kun je eenvoudig op verschillende manieren facturen versturen vanuit de projectmanagement, projectplanning of projectadministratie tool. Hierbij kun je kiezen voor nacalculatie, vaste prijs en terugkerende termijnbedragen. TimeChimp heeft een eigen facturatiemodule, waarin je eenvoudig je facturen aanmaakt en verstuurt. Daarnaast heeft TimeChimp diverse koppelingen met bijvoorbeeld Moneybird, WeFact,, Twinfield, Exact en Yuki, zodat je eenvoudig factureert via jouw favoriete boekhoudpakket.

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start