Open Nav

Rittenregistratie

Met TimeChimp kun je snel en eenvoudig je ritten registreren, onder andere via onze mobiele app voor iOS & Android. Met een paar simpele tikken kun je altijd en overal je kilometers registreren. En via de GPS functionaliteit vind je automatisch het juiste adres. Probeer onze rittenregistratie 14 dagen gratis uit.

Geef een geldig e-mailadres op
 • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
 • Geen betaalgegevens nodig
 • Zeer eenvoudig overstappen

Simpel ritten registreren

Via onze rittenregistratie app kun je voortaan heel eenvoudig je kilometers bijhouden. Sla favoriete adressen op voor nog meer gemak en voer ook voor je klanten adressen in zodat deze automatisch verschijnen wanneer je een klant selecteert. Op die manier zorg je voor een sluitende rittenregistratie. Vul een standaard kilometer tarief in of per klant verschillend en maak automatisch facturen op met het juiste bedrag.

Enkele voordelen op een rij

 • Eenvoudig op je mobiel of tablet je ritten registreren
 • Altijd en overal je ritten administratie bij de hand
 • Handige exportfunctie van je ritten naar Excel of PDF
 • Factureer je ritten automatisch naar je klant
 • Koppeling met onder andere Moneybird en Twinfield

App voor iOS en Android

De rittenregistratie app is beschikbaar voor zowel iOS als voor Android. Dat betekent dat je er op verschillende apparaten gebruik van kunt maken. Heb je een smartphone van Samsung, HTC of LG en werk je met Android? De rittenregistratie app is beschikbaar in de Play Store en maakt het eenvoudig om je ritten bij te houden, bijvoorbeeld om die daarna te kunnen declareren. Werk je op een iPhone of maak je veel gebruik van een iPad? De urenregistratie app is ook voor iOS beschikbaar. Op een Mac kun je gebruik maken van de desktop-software, waardoor je op alle verschillende apparaten goed uit de voeten kunt met de handige applicatie.

Ritten declareren met Google Maps integratie

Eenvoudig je ritten registreren? Dankzij de Google Maps-integratie kun je de adressen automatisch laten aanvullen. Bovendien kan TimeChimp ook meteen de afstand van je rit berekenen, zodat je direct het juiste aantal kilometers kunt declareren. Je kunt automatisch de kilometers laten berekenen van je ritten om die vervolgens te kunnen factureren.

Ook uren en uitgaven registreren

Naast ritten kun je ook uren en uitgaven registreren met TimeChimp. Onze app voor Android & iOS voorkomt een lastige urenregistratie in Excel en zorgt ervoor dat je gewoon vanaf je mobiele telefoon, tablet of computer bij kunt houden hoeveel uren je voor bepaalde klanten of aan diverse projecten werkt. Met onze app wordt registreren een fluitje van een cent en kun je de administratieve last tot een minimum beperken. Registreer ook je uitgaven en ritten via de app voor een complete administratie.

14 dagen gratis proberen

En het beste van alles? Je kunt de rittenregistratie app gewoon 14 dagen lang gratis uitproberen. Uiteraard hoef je daarvoor nog geen betalingsgegevens op te geven, je kunt de app immers gratis gebruiken. Na de periode van 14 dagen heb je de mogelijkheid om een voordelig abonnement af te sluiten, zodat je onze app kunt blijven gebruiken. Probeer het direct, zodat je zelf kunt ervaren hoe gemakkelijk de app het maakt om niet alleen je ritten, maar ook je uren en uitgaven bij te houden.

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start