Sneak preview van onze nieuwe website!

07 jun Sneak preview van onze nieuwe website!

We zijn continu in ontwikkeling. Dat geldt niet alleen voor onze tool, maar ook voor TimeChimp in het algemeen. Zo ook onze website en de look & feel die we willen meegeven wanneer mensen aan ons denken. We willen een beeld creëren waardoor mensen ons in één oogopslag herkennen. Waarbij je door middel van kleur en bepaalde visuals direct door hebt dat het om TimeChimp gaat. Zelfs zonder dat je ons logo of onze naam gezien hebt.

Hier hebben we vele brainstormsessie over gehad en uiteindelijk hebben we gekozen voor een bepaalde kleurstelling en bijpassende visuals. Onze nieuwe website is op dit moment volop in ontwikkeling, maar we willen jullie alvast een klein voorproefje geven. Kan je er alvast een beetje aan wennen. 😉

Sneak preview nieuwe look & feel

Hieronder lichten we een klein tipje van de sluier wat betreft onze nieuwe look & feel. Zoals je misschien ziet hebben we het logo ronder/vriendelijker gemaakt, omdat we een klantervaring nastreven die soepel en gebruikersvriendelijk is. Uren registreren moet namelijk eenvoudig en simpel zijn.

We hopen de nieuwe website en bijbehorende look & feel in Q3 te kunnen lanceren!

Sneak preview www.TimeChimp.com