Herakles Pharma Staffing en CR2O

 • TimeChimp biedt alle mogelijkheden en keuze om uren en kosten naar wens te managen
 • Vele koppelingen met bekende softwarepakketten
Klant sinds

1-10-2018

Sector

Detachering

Aantal gebruikers

45

Herakles Pharma Staffing en CR2O zijn twee aparte organisaties uit de Life Science industrie en vallen onder dezelfde groep. Herakles Pharma Staffing is een werving & selectie- en detacheringsbureau en CR2O een Clinical Research Organisatie. Beide organisaties maken, ondanks de grote verschillen, naar alle tevredenheid gebruik van TimeChimp.

Even voorstellen

“Mijn naam is Steven Bierman en ik ben werkzaam in een support-rol binnen de financiële afdeling van Herakles Pharma Staffing én CR2O. Twee bedrijven die de farmaceutische industrie op geheel eigen wijze bedienen. In 2018 besloot ik met goedkeuring van onze directie op zoek te gaan naar een nieuw softwarepakket op het gebied van tijdregistratie. Al snel viel het oog op TimeChimp. Het was duidelijk dat het vrijwel aan alle wensen zou kunnen voldoen. Collega’s aan wie ik het liet zien waren snel overtuigd, waardoor we nu met veel plezier gebruik maken van TimeChimp.”

Herakles Pharma Staffing

“Bij Herakles Pharma Staffing werven wij al ruim 12 jaar personeel voor de grote en kleine farmaceutische bedrijven. We leveren verschillende diensten. Voornamelijk het werven en selecteren van personeel voor een klant en het detacheren van personeel, dus in loondienst bij Herakles, bij de klant.

Bij laatstgenoemde komt TimeChimp om de hoek kijken. Het biedt namelijk het gemak om de gedetacheerde collega’s op een laagdrempelige en overzichtelijke manier de uren, uitgaven en ritten te laten registreren. Waarna met één klik op de knop deze gegevens aangeboden kunnen worden voor goedkeuring bij de leidinggevende. En zodra ik de goedkeuring binnen heb, maak ik de factuur op. Perfect! Allemaal in één pakket, wat het erg efficiënt maakt, en dat in prettig werkende software met vriendelijke medewerkers die iedere keer weer voor je klaar staan als je vragen hebt.”

CR2O

“Maar dat is niet de enige organisatie waar we gretig gebruik maken van TimeChimp. Dat doen we ook voor ieder project van CR2O. CR2O is een snelgroeiende, ‘full-service’ Clinical Research Organisatie die samen met hun internationaal erkende academische partners uit de industrie en gezondheidszorg nieuwe geneesmiddelen ontwikkelt. CR2O is nauw betrokken bij de  uitvoering van klinisch onderzoek op het gebied van immunologie en infectieziekten, oncologie, klinische voeding en de toch wel erg actuele virologie/vaccinontwikkeling. CR2O heeft enkele tientallen projecten in het binnen en buitenland en gebruikt TimeChimp om alle uren en kosten te registreren.”

Verschillende organisaties, zelfde voordelen

“Ondanks de grote verscheidenheid van de projecten binnen deze twee bedrijven, biedt TimeChimp alle mogelijkheden en keuze om uren en kosten naar wens te managen. Van uurtje factuurtje tot Milestone-driven klinisch onderzoek. Een mooie toevoeging betreft de vele koppelingen met bekende softwarepakketten die TimeChimp aanbiedt. Sinds kort maak ik daarom graag gebruik van de koppeling met Power BI. Hierdoor kan ik alle geregistreerde informatie uit TimeChimp nu ook vertalen naar prachtige managementrapportages.”

Other testimonials

Inquisitive - case study

Lees meer
Lees meer over Inquisitive - case study

Bob Romijnders Architectuur en Interieur

Lees meer
Lees meer over Bob Romijnders Architectuur en Interieur

IZER

Lees meer
Lees meer over IZER

Probeer gratis

No strings attached. Easy does it.

 • Probeer alle functionaliteiten
  14 dagen gratis
 • Geen betaalgegevens
  nodig
 • Bepaal zelf wanneer
  je start
Top left shape
Top right shape
Bottom left shape
Bottom right shape