Open Nav

Tijdregistratie

TimeChimp is een snelle en efficiënte tijdregistratie tool. Bij ons draait alles om eenvoud. De medewerker kan eenvoudig tijd registreren, terwijl de organisatie makkelijk inzicht verkrijgt. Ook geschikt voor ziekte, verlof en overuren. Probeer 14 dagen gratis!

Geef een geldig e-mailadres op
 • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
 • Geen betaalgegevens nodig
 • Zeer eenvoudig overstappen

Wat is tijdregistratie?

Tijdregistratie, ook wel tijdschrijven genoemd, is het bijhouden van de besteedde tijd. Door aan tijdschrijven te doen met een tijdregistratiesysteem, krijgen jij én je medewerker meer inzicht over waar je hoeveel tijd aan besteed hebt. TimeChimp heeft een uiterst handig tijdregistratiesysteem ontwikkeld, waarmee je makkelijk aan tijdregistratie kunt doen.

Uren, uitgaven en ritten registreren

Het programma om aan tijdregistratie of tijdschrijven te doen is uitermate geschikt voor zzp’ers en MKB. Je registreert eenvoudig uren, uitgaven en ritten en maakt er overzichtelijke rapportages van. Vervolgens exporteer je die bijvoorbeeld naar Excel, CSV of direct naar een (boekhoud)programma. En weet je wat ook erg handig is? Je kan onze tijdregistratie app ook gewoon gebruiken als je onderweg bent.

Voordelen van tijdregistratie of tijdschrijven op een rij

 • Eenvoudige tijdregistratie op je laptop, mobiel of tablet
 • Perfecte tijdregistratie voor teams
 • Inzichtelijke verlof, ziekte en overuren registratie
 • Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF
 • Factureer je uren automatisch naar je klant
 • Koppeling met onder andere MoneyBird en Twinfield

Functionaliteiten tijdschrijven

TimeChimp is een van de makkelijkste tools op het gebied van tijdregistratiesystemen. Het is opgebouwd uit verschillende modules. Zo bepaal je zelf welke functionaliteiten je ziet en kunt gebruiken. Met TimeChimp kun je onder andere heel gemakkelijk je uren, uitgaven en ritten registreren. Maar ook het uitdraaien en exporteren van uitgebreide tijdregistratie rapportages, en projecten managen is mogelijk. Verder kan TimeChimp gebruikt worden om verlof te registreren, uren te laten aanbieden en goedkeuren (intern of door je klant) en nog veel meer. En je laat je medewerkers zich snel thuis voelen in de omgeving van TimeChimp, want je kunt je eigen bedrijfskleuren en logo gebruiken.

Tijdregistratie  app

Wil je tijdschrijven uitproberen? TimeChimp beschikt ook over een handige tijdregistratie app voor de platformen iOS en Android. Met deze tijdregistratie app registreer je onderweg eenvoudig je uren, uitgaven en ritten. Maar er is meer mogelijk en zichtbaar met de app van TimeChimp. Zo kan je bijvoorbeeld je verlofsaldo in zien en daarnaast ook al je ritten automatisch tracken via GPS. Daarnaast is de TimeChimp app beschikbaar in meerdere talen.

14 dagen gratis proberen

Zie je het ook zitten om (samen met je medewerkers) aan de slag te gaan met TimeChimp? Of wil je eerst ervaren hoe het programma precies werkt? Je hebt nu de mogelijkheid om TimeChimp 14 dagen gratis te proberen. We hebben daarvoor alleen je bedrijfsnaam en e-mailadres nodig. Het verstrekken van betaalgegevens is dus niet nodig! Tijdens de proefperiode kan je alle functionaliteiten van onze tijdregistratie software gratis gebruiken. Daarna beslis je zelf of je door wilt gaan of niet. Makkelijk toch?

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start