Open Nav

Tijdregistratie

Ben je op zoek naar een programma om gemakkelijk je gewerkte tijd te registreren, maar zie je door het aanbod van alle tijdregistratiesystemen niet meer welke voor jou het meest geschikt is? Kies dan voor TimeChimp: een heel eenvoudig tijdregistratiesysteem waarmee je medewerkers direct aan de slag kunnen. Het programma is uitermate geschikt voor zzp’ers en MKB. Je registreert eenvoudig uren, uitgaven en ritten en maakt er overzichtelijke rapportages van. Vervolgens exporteer je die bijvoorbeeld naar Excel, CSV of direct naar een (boekhoud)programma. En weet je wat ook erg handig is? Je kan onze tijdregistratie app ook gewoon gebruiken als je onderweg bent.

Voordelen op een rij

  • Eenvoudige tijdregistratie op je laptop, mobiel of tablet
  • Perfecte tijdregistratie voor teams
  • Inzichtelijke verlof, ziekte en overuren registratie
  • Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF
  • Factureer je uren automatisch naar je klant
  • Koppeling met onder andere MoneyBird en Twinfield

Wat maakt de tijdregistratie van van TimeChimp uniek?

Als je aan de slag gaat met tijdregistratie via TimeChimp, dan merk je al snel dat dat heel eenvoudig is! We hebben TimeChimp gebouwd vanuit het oogpunt van de gebruiker. Hierdoor is het voor jou en je medewerkers heel gemakkelijk om met enkele klikken de tijdregistratie te doen. Daarnaast beschikken we ook over een tijdregistratie app voor je mobiel zodat je ook onderweg eenvoudig je uren kunt registreren. Je zult zien dat met onze tijdregistratie medewerkers veel sneller en vollediger hun uren invullen. Weer een zorg minder!

Functionaliteiten tijdregistratie

TimeChimp tijdregistratie is een van de makkelijkste tools op het gebied van tijdregistratiesystemen. Het is opgebouwd uit verschillende modules. Zo bepaal je zelf welke functionaliteiten je ziet en kunt gebruiken. Met TimeChimp kan je onder andere heel gemakkelijk je uren, uitgaven en ritten registreren. Maar ook het uitdraaien en exporteren van uitgebreide tijdregistratie rapportages, projecten managen, verlof registreren, uren laten aanbieden en goedkeuren (intern of door je klant) en nog veel meer behoren tot de uitgebreide mogelijkheden van TimeChimp. En je laat je medewerkers zich snel thuis voelen in de omgeving van TimeChimp want je kan je eigen bedrijfskleuren en logo gebruiken.

Tijdregistratie  app

TimeChimp beschikt ook over een handige tijdregistratie app voor de platformen iOS en Android. Met deze tijdregistratie app registreer je onderweg eenvoudig je uren, uitgaven en ritten. Maar er is meer mogelijk en zichtbaar met de app van TimeChimp. Zo kan je bijvoorbeeld je verlofsaldo in zien en daarnaast ook al je ritten automatisch tracken via GPS. Daarnaast is de TimeChimp app beschikbaar in meerdere talen.

TimeChimp tijdregistratie app 14 dagen gratis proberen

Zie je het ook zitten om (samen met je medewerkers) aan de slag te gaan met TimeChimp? Of wil je eerst ervaren hoe het programma precies werkt? Je hebt nu de mogelijkheid om TimeChimp 14 dagen gratis te proberen. We hebben daarvoor alleen je bedrijfsnaam en e-mailadres nodig. Het verstrekken van betaalgegevens is dus niet nodig! Tijdens de proefperiode kan je alle functionaliteiten van onze tijdregistratie software gratis gebruiken. Daarna beslis je zelf of je door wilt gaan of niet. Makkelijk toch?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start