TimeChimp Chrome Extensie beschikbaar

12 sep TimeChimp Chrome Extensie beschikbaar

Vandaag is TimeChimp Chrome Extensie beschikbaar gemaakt in de Chrome Web Store. Voeg deze direct toe aan je Chrome browser!

Wat kan je met deze Chrome Extensie?
Met deze Chrome Extensie hoef je niet elke keer naar onze site te navigeren, maar kan je boven in Chrome (rechts naast de adresbalk) op het TimeChimp icoontje klikken. Je krijgt dan een pop-up waarin je snel je uren kunt toevoegen en optioneel een timer kunt starten. Wanneer je de timer start zal het TimeChimp icoontje groen worden (i.p.v. grijs) en kan je later weer op dit icoontje klikken om de timer vervolgens te stoppen. Ook hebben we een link toegevoegd aan het menu zodat je snel naar onze site kan navigeren.

Hoe voeg ik deze toe?
Als eerste heb je de Chrome browser nodig. Heb je deze nog niet download hem dan hier. Chrome is een fijne en snelle browser. Vooral vergeleken met Internet Explorer zal ook TimeChimp veel sneller geladen zijn in Chrome. Ook al wil je niet de Chrome Extensie gaan gebruiken raden we sowieso aan wel Chrome zelf te gebruiken.

Heb je Chrome? Ga dan naar de Chrome Webstore om deze toe te voegen.

Feedback
Natuurlijk zijn we altijd weer op zoek naar feedback van jou als gebruiker. Test dus gelijk de extensie en laat vooral weten of hij handig voor je werkt en wat we hier nog meer aan kunnen verbeteren.