Open Nav

De eenvoudige timesheet tool

Ben je op zoek naar een makkelijk en overzichtelijk programma om de tijd die je hebt gewerkt te registeren? Met de TimeChimp software kan je heel eenvoudig je timesheet invullen, waar je op dat moment ook bent. Registreer je uren, uitgaven en/of ritten, hou je projecten binnen budget en factureer alle uren richting je klant. Het is allemaal mogelijk met TimeChimp! Zelfs als je geen verbinding hebt met internet, kun je gewoon je uren registreren. De gegevens worden namelijk automatisch gesynchroniseerd op het moment dat je weer verbinding hebt met internet. Onze timesheet time tracker is zowel geschikt voor teams als voor freelancers. Denk je dat deze tool ook iets is voor jouw bedrijf? Meld je dan direct aan voor een gratis proefperiode van 14 dagen.

Enkele voordelen zijn

  • Eenvoudige timesheets op je laptop, mobiel of tablet
  • Perfecte timesheet registratie voor teams
  • Inzichtelijke verlof, ziekte en overuren registratie
  • Handige exportfunctie van je timesheet naar Excel of PDF
  • Factureer je uren automatisch naar je klant
  • Koppeling met onder andere MoneyBird en Twinfield

Wat maakt de urenverantwoording van TimeChimp uniek?

De timesheets van TimeChimp vul je per dag of week eenvoudig in met maar een paar klikken. De timesheet tool beschikt over handige functies zoals eenvoudig je uren, uitgaven en ritten kopiëren naar volgende week, inzichtelijk je verlof en overuren bijhouden, uren aanbieden en goedkeuren en nog veel meer. TimeChimp wordt dan ook met recht de timesheet tool voor zzp en MKB genoemd.

Functionaliteiten timesheet

De timesheet tool van TimeChimp is zo ingericht dat elke medewerker zelf kan kiezen hoe hij of zij de urenverantwoording wil invoeren. Of je nou je uren per dag of per week wilt registreren, gebruik wilt maken van onze handige timer of een start- en stoptijd in wil vullen: het kan allemaal binnen TimeChimp. Maak gebruik van de voor jou meest prettige oplossing zodat je altijd je urenverantwoording up-to-date hebt. Naast het registreren van uren kan je met TimeChimp ook inzichtelijk je projecten beheren en binnen budget houden. Je hebt de mogelijkheid om de uren door de klant te laten goedkeuren en maakt en verstuurt vervolgens automatisch je factuur.

Timesheet app

We hebben ook een bijbehorende app ontwikkeld zodat je ook via je mobiel of tablet je uren kan registreren. Onze timesheet app is te downloaden voor iOS en Android en synchroniseert in realtime met onze webversie. Zo heb je voortaan altijd en overal de mogelijkheid om je uren, uitgaven en ritten te registreren. De timesheet app heeft verder ook nog allerlei handige functies zoals bijvoorbeeld het inzien en bijhouden van je verlofuren. Daarnaast is de app beschikbaar in meerdere talen.

TimeChimp time tracking 14 dagen gratis proberen

Wil je onze timesheet tool kosteloos uitproberen? Dat is bij TimeChimp geen enkel probleem! Je hoeft alleen maar even je bedrijfsnaam en e-mailadres in te vullen. Vervolgens heb je 14 dagen lang de beschikking over alle functionaliteiten van TimeChimp. Het is daarbij niet nodig om je betaalgegevens te verstrekken. Dat doe je namelijk pas op het moment dat je bij ons echt een abonnement afsluit. Start nu je gratis proefperiode!

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start