Open Nav

Perfect alternatief voor Toggl urenregistratie

TimeChimp is de #1 urenregistratie voor elke organisatie. We koppelen met alle Nederlandse boekhoudprogramma's en snappen de Hollandse mentaliteit en manier van werken. Onze tool is in het Nederlands, net als onze support.

Geef een geldig e-mailadres op
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
  • Geen betaalgegevens nodig
  • Zeer eenvoudig overstappen

Uren, uitgaven en ritten registreren

Registreer eenvoudig uren en zorg voor inzicht in je organisatie. Via onze mobiele app kun je altijd en overal registreren. Daarnaast kun je ook uitgaven en gemaakte kilometers bijhouden met TimeChimp. Zo kun je naast je uren ook je kosten en geregistreerde ritten gemakkelijk factureren. Ook ideaal om uren en kilometers bij te houden voor de Belastingdienst. TimeChimp biedt je alle gemakken zonder moeilijk doen!

Maximaal overzicht in projecten

Ook voor projectmanagement ben je bij TimeChimp aan het juiste adres. Met onze projectenmodule hou je inzicht in je lopende projecten en blijf  je op de hoogte van de vorderingen per project via het heldere dashboard. Je kunt eenvoudig samenwerken aan projecten en budgetten en milestones instellen. Op deze manier behoudt je het overzicht in je organisatie en kun je makkelijk bijsturen wanneer nodig. Zonder moeite!

Facturen en offertes

Maak simpel facturen en offertes aan en verstuur ze direct! De factuurmodule van TimeChimp maakt het mogelijk om facturen in een geheel eigen lay-out op te maken. Voeg bijvoorbeeld je eigen logo en huisstijl toe, zodat je een gepersonaliseerde factuur naar al je klanten kunt versturen. Je maakt eenvoudig een factuur aan van je geboekte uren, uitgaven en ritten en kunt deze direct naar je klant versturen. En met onze overzichtelijke factuuradministratie behoud je makkelijk het overzicht.

Uren goedkeuren

Een ander voordeel aan dit alternatief voor Toggl is dat je als projectmanager eenvoudig uren en verlof kunt goedkeuren. De medewerker biedt de uren aan en deze kunnen met een paar klikken gekeurd worden. Hiermee hou je niet alleen een vinger aan de pols, maar door dit te digitaliseren bewaar je ook het overzicht en bespaar je uiteindelijk tijd. Na goedkeuring kunnen medewerkers achteraf geen mutaties meer aanbrengen; iets wat bij veel andere urenregistratie tools vaak wel het geval is.

Koppelingen met Nederlandse facturatie- en boekhoudtools

Een groot pluspunt ten opzichte van Toggl zijn de koppelingen met verschillende Nederlandse facturatie- en boekhoudprogramma’s. Denk bijvoorbeeld aan TwinfieldMoneybirdWeFactExactYuki, etc. Je geregistreerde uren exporteer je binnen enkele seconden naar je favoriete boekhoudprogramma. Zo factureer je direct je gewerkte uren door aan je klanten. Ook is het mogelijk om je geregistreerde uren, uitgaven en ritten te exporteren naar bijvoorbeeld CSV of PDF.  Dit maakt TimeChimp een van de de beste Toggl alternatieven.

Duidelijke rapportages in een handomdraai

Maak inzichtelijke rapportages op basis van handige en eenvoudig in te stellen filters. Filter bijvoorbeeld op een bepaalde periode, activiteit, medewerker, klant en/of project. Zo zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat of hoe je presteerde. Ben je dus op zoek naar een goed alternatief voor Toggl urenregistratie? Zoek dan niet verder en probeer TimeChimp 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uit!

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start