Open Nav

Perfect alternatief voor Toggl urenregistratie

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor Toggl urenregistratie? Dan ben je bij ons op de juiste plek beland. TimeChimp is namelijk het perfecte Toggl alternatief. Het werkt uitstekend op meerdere gebieden: van urenregistratie en facturatie tot aan interface en projectmanagement. Ontdek TimeChimp en profiteer van alle voordelen en mogelijkheden die dit Toggl alternatief je te bieden heeft. Probeer direct 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend!

Nederlandse support en interface

TimeChimp is een Nederlands bedrijf en heeft daarom een geheel Nederlandse interface en Nederlandse support. Zo hoef je nooit te vertalen, maar kun je alles heel duidelijk nalezen en is alle informatie beschikbaar in het Nederlands. Via de supportafdeling reageren we snel en ook daar kun je je vraag gewoon in het Nederlands stellen. Makkelijker wordt het niet.

Ritten en uitgaven registreren

Registreer eenvoudig je uitgaven en hou je gemaakte kilometers bij met de Ritten App van TimeChimp. Je berekent dan je geregistreerde ritten gemakkelijk door naar je klanten. Daarnaast kun je je op deze manier ook altijd verantwoorden naar de Belastingdienst, mocht je bijvoorbeeld een auto van de zaak hebben. En met de Ritten App voor Android en iOS boek je ook onderweg direct al je ritten in. Je ziet het: als je op zoek bent naar Toggl alternatives, dan ben je bij TimeChimp op de juiste plek beland.

Uren goedkeuren

Wat ook handig is aan dit alternatief voor Toggl Time Tracker is dat je als projectmanager de gemaakte uren en vrije dagen van medewerkers gemakkelijk kan beoordelen en goedkeuren. Dit bespaart een hoop tijd voor de beheerder of projectmanager. De goed te keuren uren en vrije dagen bied je dan per week of per maand aan. Verder kunnen medewerkers achteraf geen mutaties meer aanbrengen in deze tool van TimeChimp; iets wat bij veel andere urenregistratie tools nog wel het geval is. Kies ook voor het juiste alternatief voor Toggl Time Tracker en maak gebruik van onze handige TimeChimp software. Je kunt onze tool eerst 14 dagen gratis en geheel vrijblijvend uitproberen.

Factuurmodule

De factuurmodule van TimeChimp maakt het mogelijk om facturen in een geheel eigen ontworpen lay-out te versturen. Je voegt bijvoorbeeld je eigen logo en huisstijl toe, zodat je een gepersonaliseerde factuur naar al je klanten kunt versturen. Je importeert je geboekte uren, uitgaven en ritten eenvoudig naar de factuurmodule, zodat er direct een factuur klaarstaat. Ook beschikt de factuurmodule over een overzichtelijke factuuradministratie.

Koppelingen met Nederlandse facturatie- en boekhoudtools

Weet je wat ook zo prettig is aan TimeChimp? Het programma behoort tot de beste Toggl alternatives en heeft koppelingen met verschillende Nederlandse facturatie- en boekhoudprogramma’s. Denk daarbij aan onder andere TwinfieldMoneybirdExact en Visma. Je geregistreerde uren exporteer je binnen enkele seconden naar je favoriete boekhoudprogramma. Zo factureer je direct je gewerkte uren door aan je klanten. Ook is het mogelijk om je geregistreerde uren, uitgaven en ritten te exporteren naar XLS, XLSX, CSV en PDF.

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start