Perfect alternatief voor Toggl

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis

PROBEER 14 DAGEN GRATIS MEER INFORMATIE

TimeChimp is het perfecte alternatief voor Toggl urenregistratie

Ben je op zoek naar een goed alternatief voor Toggl urenregistratie? Dan ben je bij ons op de juiste plek beland. TimeChimp is namelijk het perfecte Toggl alternatief. Het werkt uitstekend op meerdere gebieden: van urenregistratie en facturatie tot aan interface en projectmanagement. Ontdek TimeChimp en profiteer van alle voordelen en mogelijkheden die dit Toggl alternatief je te bieden heeft.

Nederlandse support en interface

TimeChimp is een Nederlands bedrijf en heeft daarom een geheel Nederlandse interface en Nederlandse support. Zo hoef je nooit te vertalen, maar kun je alles heel duidelijk nalezen en is alle informatie beschikbaar in het Nederlands. Via de supportafdeling reageren we snel en ook daar kun je je vraag gewoon in het Nederlands stellen. Makkelijker wordt het niet.

Ritten en uitgaven registreren

Registreer eenvoudig je uitgaven en hou je gemaakte kilometers bij met de Ritten App van TimeChimp. Je berekent dan je geregistreerde ritten gemakkelijk door naar je klanten. Daarnaast kun je je op deze manier ook altijd verantwoorden naar de Belastingdienst, mocht je bijvoorbeeld een auto van de zaak hebben. En met de Ritten App voor Android en iOS boek je ook onderweg direct al je ritten in. Je ziet het: als je op zoek bent naar Toggl alternatives, dan ben je bij TimeChimp op de juiste plek beland.

Uren goedkeuren

Wat ook handig is aan dit alternatief voor Toggl Time Tracker is dat je als projectmanager de gemaakte uren en vrije dagen van medewerkers gemakkelijk kan beoordelen en goedkeuren. Dit bespaart een hoop tijd voor de beheerder of projectmanager. De goed te keuren uren en vrije dagen bied je dan per week of per maand aan. Verder kunnen medewerkers achteraf geen mutaties meer aanbrengen in deze tool van TimeChimp; iets wat bij veel andere urenregistratie tools nog wel het geval is. Kies ook voor het juiste alternatief voor Toggl Time Tracker en maak gebruik van onze handige TimeChimp software. En als je wil, kun je het systeem eerst 14 dagen kosteloos uitproberen.

Factuurmodule

De factuurmodule van TimeChimp maakt het mogelijk om facturen in een geheel eigen ontworpen lay-out te versturen. Je voegt bijvoorbeeld je eigen logo en huisstijl toe, zodat je een gepersonaliseerde factuur naar al je klanten kunt versturen. Je importeert je geboekte uren, uitgaven en ritten eenvoudig naar de factuurmodule, zodat er direct een factuur klaarstaat. Ook beschikt de factuurmodule over een overzichtelijke factuuradministratie.

Koppelingen met Nederlandse facturatie- en boekhoudtools

Weet je wat ook zo prettig is aan TimeChimp? Het programma behoort tot de beste Toggl alternatives en heeft koppelingen met verschillende Nederlandse facturatie- en boekhoudprogramma’s. Denk daarbij aan onder andere Twinfield, MoneybirdExact en Visma. Je geregistreerde uren exporteer je binnen enkele seconden naar je favoriete boekhoudprogramma. Zo factureer je direct je gewerkte uren door aan je klanten. Ook is het mogelijk om je geregistreerde uren, uitgaven en ritten te exporteren naar XLS, XLSX, CSV en PDF.

Klantervaring

“TimeChimp is erg eenvoudig en intuïtief gemaakt. Dit zorgt voor een goed overzicht. Daarnaast is het erg handig dat externen ook een inlog kunnen krijgen om hun uren via TimeChimp te boeken.

We hebben weinig contact met de ontwikkelaars van TimeChimp, en dat is een goed teken! Maar als we vragen hebben, kunnen we deze altijd stellen via de handige chatfunctie. We krijgen dan altijd erg snel reactie en dat is ontzettend fijn.”

“TimeChimp is zeker aan te raden! De look-and-feel en de eenvoudigheid zorgen voor een optimaal gebruikersgemak.”

Neil Tomlow – Online media adviseur bij Bureau Tint

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is