Open Nav

Trips in the Cloud

Koppel Trips in the Cloud voor automatische ritten- en kilometerregistratie

Via de koppeling met Trips in the Cloud wordt het registreren van ritten en kilometers nog eenvoudiger. Plug simpelweg de GPS tracker in je auto en begin direct met de automatische registratie van ritten.

Trips in the Cloud

Trips in the Cloud bestaat uit een GPS Tracker voorzien van SIM-kaart die je in jouw auto stopt waarna automatisch al je ritten worden geregistreerd. Alle ritgegevens zijn vervolgens in te zien via de website of app (Android en iPhone) van Trips in the Cloud. Alle historische ritgegevens worden voor je bewaard zodat je ze zakelijk kunt doorbelasten. Op verzoek kan je ze ook aan de Belastingdienst verstrekken en zo fiscale bijtelling van jouw bedrijfsauto voorkomen. Fiscus proof!

Door de Trips in the Cloud koppeling kun je met TimeChimp automatisch je ritten laten registreren. Je hebt daarnaast realtime inzicht in de gemaakte kilometers. De projectmanager heeft direct inzicht in het wagenpark en kan realtime volgen waar alle voertuigen zijn.

Service van TimeChimp

Als partner van Trips in the Cloud zorgen we voor een naadloze koppeling met TimeChimp. Bespaar dus ook tijd door ritten automatisch te registreren. Geen handmatige invoer meer! Wil je TimeChimp en de koppeling met Trips in the Cloud proberen? Start dan de gratis proefperiode van 14 dagen! Heb je vragen over deze koppeling? Neem dan contact met ons op. TimeChimp is geschikt voor elke organisatie, we helpen ondernemers graag aan de juiste systemen. Minimale inspanning, maximaal overzicht!

Trips in the Cloud
De beste oplossing voor GPS Rittenregistratie en Kilometerregistratie

  • Automatische koppeling met Trips in the Cloud
  • Eenvoudig rittenregistratie en kilometerregistratie
  • Realtime overzicht van je wagenpark
  • Besparen op communicatiekosten
  • Beschikbaar op je mobiel met de iOS en Android App
  • Perfect voor Fleetmanagers en MKB
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/trips-in-the-cloud

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start