Open Nav

Uitgaven en declaraties

TimeChimp maakt het heel eenvoudig om je uitgaves en declaraties bij te houden, o.a. via onze mobiele app. Voeg bonnetjes of andere bijlagen toe en registreer ook je uren voor een volledige administratie.

Geef een geldig e-mailadres op
  • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
  • Geen betaalgegevens nodig
  • Zeer eenvoudig overstappen

Uren, uitgaven en declaraties

De registratie van uitgaven en declaraties zou zo min mogelijk tijd moeten kosten. TimeChimp maakt het graag eenvoudig en biedt direct de mogelijkheid bonnetjes of andere bijlagen toe te voegen. Je kunt uren registreren, uitgaven boeken en declaraties invoeren. Bovendien kun je met een afzonderlijke app ritten registreren met een integratie met Google Maps en eenvoudig rapportages maken van de gemaakte kosten per project of in een bepaalde periode.

Eenvoudig je administratie bijhouden

Dankzij bonnetjes bij de uitgaven en andere bijlagen maak je de administratie een stuk eenvoudiger. Uitgaven en declaraties kun je gewoon per project registreren. Bovendien kun je de kilometers automatisch laten berekenen om die te factureren. TimeChimp zorgt ervoor dat je alle uitgaven en declaraties netjes bij elkaar hebt voor je eigen administratie of de Belastingdienst.

Bonnetjes bij uitgaven

Je bent verplicht bonnetjes en andere bijlagen van uitgaven te bewaren. Dankzij TimeChimp doe je dat voortaan gewoon online. Je voorkomt een onnodige papierwinkel waarin je snel bonnetjes kwijt kunt raken. Dankzij de online registratie in onze tool en de bijlagen die je kunt toevoegen heb je de bonnen waar het om gaat altijd bij de hand. Je kunt eenvoudig uitgaven en declaraties registreren. Daarmee maken we je het zo gemakkelijk mogelijk. We combineren de urenregistratie met uitgaven en ritten, zodat je alles eenvoudig kunt bijhouden.

Uitgaven bijhouden per project

Je kunt eenvoudig uitgaven en declaraties registreren. Daarnaast kun je daar ook meteen een rapportage van laten maken. Wil je de uitgaven bijhouden per project of ben je benieuwd naar de gemaakte kosten in een bepaalde periode? Je kunt makkelijk registreren, eenvoudig een rapportage opmaken en daar vervolgens op sturen.

Stel eenvoudig budgetten in voor projecten om je uren bij te houden en ook rekening te houden met de uitgaven en declaraties. De registratie daarvan is net zo gemakkelijk als die van je uren.

Ritten declareren met Google Maps integratie

Eenvoudig je ritten registreren? Dankzij de Google Maps-integratie kun je de adressen automatisch laten aanvullen. Bovendien kan TimeChimp ook meteen de afstand van je rit berekenen, zodat je direct het juiste aantal kilometers kunt declareren. Je kunt automatisch de kilometers laten berekenen van je ritten om die vervolgens te kunnen factureren.

14 dagen gratis proberen

TimeChimp maakt het eenvoudig om uitgaven en declaraties te registreren. Netjes binnen de richtlijnen die de Belastingdienst daarvoor stelt. Zorg voor de registratie binnen je eigen administratie, factureer aan de klant of houd het bij voor de fiscus. Welke doelstelling je ook hebt, het registreren van uitgaven en declaraties was nog nooit zo gemakkelijk. Vraag de gratis proefperiode aan om het zelf te ervaren.

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start