Open Nav

Eenvoudig uren bijhouden

Ben je op zoek naar een gemakkelijke oplossing op het gebied van uren bijhouden? Of je nu freelancer bent of een eigen onderneming met personeel hebt: voortaan is uren bijhouden eenvoudiger dan ooit.

Geef een geldig e-mailadres op
 • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
 • Geen betaalgegevens nodig
 • Zeer gebruikersvriendelijk

Uren, uitgaven en ritten registreren

Maak gebruik van onze handige urenregistratie tool. Daarmee bespaar je tijd en geld door heel simpel je uren, uitgaven en ritten te registreren. Manage je projecten door ze binnen budget te houden en factuur deze simpel en op tijd naar je klanten toe. Je zult zien dat een urenadministratie bijhouden eigenlijk een super eenvoudig karwei is.

Enkele voordelen zijn

 • Eenvoudige uren bijhouden op je laptop, mobiel of tablet
 • Perfecte urenregistratie voor teams
 • Inzichtelijke verlof, ziekte en overuren registratie
 • Handige exportfunctie van je bijgehouden uren naar Excel of PDF
 • Koppeling met vele (boekhoud)tools
 • Factureer je uren automatisch naar je klant

Waarom uren bijhouden met TimeChimp?

Maak gebruik van app om werkuren bij te houden of gebruik de webversie via je pc of laptop. Je zult zien dat de tool niet alleen eenvoudig in gebruik is, maar tegelijkertijd ook zeer volledig en overzichtelijk. Onze tool om de urenadministratie bij te houden heb je binnen een mum van tijd opgestart en het werkt heel simpel voor de werknemer of de persoon die de tool beheert. Je kunt onze tool eerst 14 dagen gratis uitproberen. Zo zie je direct dat het ook echt werkt!

Functionaliteiten TimeChimp

Met TimeChimp heb je alle functionaliteiten die je nodig hebt om je uren bij te houden. Laat je medewerkers snel en makkelijk de registraties doen, maak uitgebreide rapportages en exporteer deze naar bijvoorbeeld Excel en PDF. Met de projectenmodule kun je jouw projecten real-time in de gaten houden, zodat je niet buiten de pas loopt. Laat de projectmanager de uren via TimeChimp goedkeuren en maak vervolgens met een paar simpele klikken een factuur aan. Beschik je al over een facturatieprogramma? Dat is geen enkel probleem! We hebben veel koppelingen zodat je je uren direct in de bekendste facturatie- en boekhoudpakketten kunt importeren. Je zult het zelf gaan zien: uren bijhouden was nog nooit zo makkelijk!

Uren bijhouden via de app

Met onze uren app voor iOS en Android kun je altijd en overal eenvoudig je urenregistratie bijhouden. Of je nu onderweg bent of bij de klant op locatie: met de TimeChimp app heb je maar een paar klikken of taps nodig om je uren bij te houden. De app is gratis te downloaden, dus zorg dat je hem snel op je mobiel of tablet installeert.

14 dagen gratis uren bijhouden

Probeer de volledige versie van TimeChimp nu 14 dagen volledig en gratis uit! Hierbij krijg je de mogelijkheid om alle functionaliteiten te gebruiken. Verder kan je ons altijd vragen stellen via de supportafdeling. Wil je nog meer weten over ons programma? We bieden je ook de mogelijkheid om online een demo in te plannen. Meer weten over de TimeChimp app of wil je een demo bij ons inplannen? Neem dan contact met ons op.

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start