Uren exporteren

Uren exporteren

De geregistreerde uren exporteren? TimeChimp maakt het eenvoudig uren te exporteren. Exporteer naar andere applicaties dankzij onze koppelingen en diverse praktische bestandsformaten. Bovendien kun je aan de andere kant eenvoudig gegevens importeren vanuit andere applicaties. TimeChimp is gespecialiseerd in urenregistratie en werkt naadloos samen met andere tools zodat je de gegevens slechts één keer hoeft in te voeren.

We maken het eenvoudig om gegevens zoals die van klanten te importeren en aan de andere kant je uren te exporteren om die meteen te kunnen factureren. De koppelingen aan beide kanten maken het gemakkelijker om je huidige tools te blijven gebruiken en gegevens niet langer handmatig over te hoeven nemen. Uiteraard kun je exporteren naar diverse bestandsformaten, zodat je daar vervolgens de beschikking over hebt in de tools die je gebruikt.

Importeren en exporteren

TimeChimp maakt het eenvoudig om klanten te importeren. Je kunt hiervoor gebruik maken van het .CSV-formaat dat daar de standaard voor vormt. Dit betekent dat je kommagescheiden informatie kunt importeren om die in een rijk formaat te gebruiken in TimeChimp.

Aan de andere kant heb je de mogelijkheid om de gegevens uit TimeChimp te exporteren naar verschillende andere applicaties en tools. Voorbeelden hiervan zijn onze koppelingen met WeFact, Moneybird en Twinfield. Werk je met een andere projecttool? Dankzij de mogelijkheid om uren te exporteren hoef je die niet langer handmatig over te nemen en kun je een stuk sneller werken.

Uren exporteren en klanten importeren

Je kunt zowel uren exporteren als klanten importeren. Op die manier maken we het je in de beide richtingen zo gemakkelijk mogelijk. Het importeren of exporteren gebeurt met een druk op de knop in TimeChimp. Je hebt daar geen andere software voor nodig, zodat je er direct mee aan de slag kunt.

Exporteren naar PDF, CSV en Excel

Je kunt de uren exporteren naar PDF, .CSV en Excel. Bovendien heb je de mogelijkheid om gegevens te kopiëren naar het klembord en daar vervolgens direct gebruik van te maken. We zorgen voor de integratie met andere applicaties en maken het exporteren graag zo gemakkelijk mogelijk.

De mogelijkheid om uren te exporteren is het resultaat van ons luisterend oor. We ontvangen graag feedback van onze gebruikers en gaan daar vervolgens mee aan de slag om daadwerkelijk aan verbeteringen te werken.

Zelf ervaren hoe eenvoudig je de uren kunt exporteren om daar vervolgens elders gebruik van te maken? TimeChimp maakt de urenregistratie eenvoudig en zorgt voor handige export-mogelijkheden. Uitproberen? Vraag dan de gratis proefperiode aan.

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is