Open Nav

AFAS

Koppel AFAS Online voor eenvoudige urenregistratie

Om ruimte te krijgen voor creativiteit en innovatie moet de basis van je organisatie goed zijn. Daar helpt AFAS Software jou bij. Dat doen ze door jouw bedrijfsprocessen te stroomlijnen met hun ERP-software. Concreet betekent dat voor jou: minder administratief werk en verzekerd van kwaliteit.

AFAS Online

AFAS Online is het cloudplatform van AFAS waarin de software wordt aangeboden. Het cloudplatform zorgt ervoor dat de software snel en stabiel bereikbaar is, altijd up-to-date wordt gehouden en de back-ups geregeld zijn. AFAS investeert continu in de hardware van het platform zodat jij altijd met de modernste technologie werkt. Dankzij de koppeling met AFAS Online hoef jij je niet bezig te houden met de installatie, updates, back-ups en veiligheid van je server. Dat doen AFAS en TimeChimp voor je.

Door de AFAS koppeling kun je met TimeChimp eenvoudig je uren, uitgaven en ritten registreren en deze exporteren naar AFAS. Je hebt daarnaast realtime overzicht in de gemaakte uren en kunt met meerdere medewerkers aan een project werken. De projectmanager heeft direct inzicht in het aantal uur dat er geboekt is op een project. Daarnaast beschikt TimeChimp over een handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF. Via de iOS en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot je gegevens, ook zonder internetverbinding.

Service van TimeChimp

Als partner van AFAS zorgen we voor een naadloze koppeling met TimeChimp. Bespaar ook tijd door onder andere in één oogopslag uren, facturen en uitgaven in te zien. Wil je meer weten over de TimeChimp koppeling met AFAS of over onze andere applicaties? Start dan de gratis proefperiode van 14 dagen! Heb je vragen over deze koppeling? Neem dan contact met ons op. We zijn geschikt voor elke organisatie en helpen ondernemers graag aan de juiste systemen. Minimale inspanning, maximaal overzicht!

AFAS Software
Inspireert beter ondernemen

  • Automatische koppeling tussen TimeChimp en AFAS
  • Eenvoudig uren en uitgaven registreren
  • Simpel uren goedkeuren
  • Factureren in TimeChimp of direct in AFAS
  • Beschikbaar op je mobiel met de iOS en Android App
  • Perfect voor MKB en Enterprises
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/urenregistratie-afas

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start