Probeer gratis

Vragen? Bel gratis:

020-7640860

Geen onoverzichtelijke urenregistratie meer

Ben je de grip en het overzicht kwijt op de tijdbesteding in je organisatie? Veel tijdverlies door ingewikkelde urenbriefjes of Excel sheets? Of worden de uren zelfs niet ingeleverd? TimeChimp zorgt voor een eenvoudige oplossing.

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

Herken je je in de uitspraken hieronder?

Urenregistratie is een administratieve last

Met TimeChimp registreren je werknemers zonder moeite uren, uitgaven en ritten. Zo wordt urenregistratie een fluitje van een cent voor hen. En dus ook voor jou.

Er is geen inzicht in projecten, klanten en medewerkers

Gebruik TimeChimp voor inzicht in winstgevendheid per klant, project, activiteit en medewerker. Draai zeer eenvoudig krachtige rapportages.

Keur makkelijk uren van medewerkers goed en laat de klant dit ook doen. Zelfs op locatie via een digitale handtekening op je mobiel! Zo voorkom je discussie.

Er ontstaat discussie met de aannemer of klant

Wat zeggen onze gebruikers?

Architect bij BNLA Architects

“Voordat we TimeChimp gebruikten, boekten we onze uren via Excel. Dat ging echt niet meer. TimeChimp geeft snel inzicht in alle geboekte uren. Ook de samenwerking is erg prettig. Ze reageren snel en zijn persoonlijk betrokken”.

Arjen Bloem

“TimeChimp geeft ons actueel inzicht in alle geboekte uren. Het is zeer eenvoudig gebruikersrollen toekennen. Onze samenwerking met TimeChimp is erg goed. Al onze gebruikers zijn positief over deze oplossing.”

Joost Blaauw

Projectcontroller bij BAM infra

“TimeChimp heeft een perfecte balans gevonden tussen urenregistratie, projecten en planning. Onze engineers boeken eenvoudig hun ure zodat gestelde budgetten per discipline continue worden bijgehouden.”

Folkert Dijksma

Manager bij Kroes Marine Projects

Meest gestelde vragen

Kan ik meer met TimeChimp dan alleen urenregistratie?

Alles van offerte tot facturatie. Dus ook projectmanagement, het bijhouden van overuren, verlof en ziekte, krachtige rapportages draaien, plannen, extern en op locatie goedkeuren, offreren en factureren.

Koppelt TimeChimp ook met andere software? 

Zet snel en eenvoudig een koppeling op met jouw favoriete software. We koppelen o.a. met AFAS, Exact Online, Moneybird, NMBRS, Loket, Hubspot, Salesforce en nog veel meer. Of bouw je eigen koppeling met onze open API.

Gratis proberen

Ervaar zelf alle voordelen. Geheel vrijblijvend.

Een proefaccount aanmaken duurt nog geen minuut. Ga direct aan de slag met de eenvoudigste urenregistratie voor in de bouw.

© 2013-2020 TimeChimp | Bel ons gratis:

020-7640860Bel ons (gratis)Probeer gratis

TimeChimp ook direct uitproberen?

Eenvoudige registratie voor jou en je medewerkers  

Registreer niet alleen gemakkelijk uren, maar ook ritten en uitgaven. Zo krijg je een totaalbeeld van de inkomsten en kosten en behoud je het overzicht op de organisatie. Hou ook verlof, overuren en ziekte eenvoudig bij. 

Probeer gratis

Blijf op de hoogte van de vorderingen van verschillende projecten. Hou grip op het budget en stuur tijdig bij. Werk met meerdere collega’s eenvoudig aan een project, gebruik verschillende tarieven en stel mijlpalen en notificaties in. 

Inzicht in je projecten en grip op je winstmarges

Probeer gratis

Maak eenvoudig duidelijke rapportages van verschillende bouwprojecten. Gebruik de filteropties om snel data te visualiseren per periode, activiteit, project, medewerker, klant en meer. 

Krachtige rapportages in slechts een paar keer klikken

Probeer gratis

Koppel TimeChimp urenregistratie aan jouw favoriete boekhoudpakket, CRM systeem of salarispakket. Zorg dat je je registraties maar in één omgeving hoeft te doen en automatiseer de rest. Koppel onder andere met: Exact Online, Moneybird, AFAS, Nmbrs, Loket.nl en Hubspot.

Koppel met je favoriete software en voorkom dubbel werk

Probeer gratis

Nooit meer onleesbare urenbriefjes of ingewikkelde Excel sheets. Geef je klanten toegang tot bepaalde data en laat deze goedkeuren. Ook kun je op locatie uren van medewerkers laten accorderen via een digitale handtekening op de mobiel. 

Laat uren eenvoudig (op locatie) goedkeuren

Probeer gratis

Geef je offertes en facturen een eigen layout. Maak met een paar klikken een factuur op en stuur direct naar de klant vanuit TimeChimp. Gebruik geaccordeerde registraties voor een factuur en vermijd discussie achteraf. 

Eenvoudig offertes en facturen opmaken in eigen huisstijl

Probeer gratis

Plan de juiste medewerkers in op de juiste projecten. Zo zet je jouw personeel optimaal in. Met onze planning is urenregistratie geen administratieve last meer. Want de planning zet je zo om naar een registratie. Makkelijker kan je het je medewerkers niet maken.

Plan zonder moeite medewerkers in 

Probeer gratis
Probeer gratisProbeer gratisProbeer gratis

Meer dan 20.000 tevreden gebruikers gingen je voor.

Geen betaalgegevens nodig

Geen betaalgegevens nodig

Geen betaalgegevens nodig

Meer dan 20.000 tevreden gebruikers gingen je voor