Open Nav

Pipedrive

Synchroniseer je klanten tussen Pipedrive en TimeChimp

Koppel TimeChimp aan Pipedrive en synchroniseer automatisch klanten tussen ons tijdsmanagementsysteem en de verkoop-CRM van Pipedrive. Op die manier creƫer je een optimale flow van lead tot klant en alles daar tussen in.

Pipedrive biedt een CRM systeem gericht op de verkoop, waarbij lastige zaken uit handen worden genomen en jij je kunt focussen op het verkopen van je product en/of dienst. Gekoppeld met TimeChimp heb je een complete flow van lead naar offerte, klant en uiteindelijk factuur.

Pipedrive Sales Dashboard

Een CRM voor verkopers, door verkopers.

Pipdedrive is ontwikkeld vanuit een eigen ervaring met sales, waarbij in het achterhoofd werd gehouden dat je bij verkoop alleen controle hebt over wat je zelf doet, en niet over de resultaten. Pipdedrive benadert ‘verkopen’ vanuit acties die voortvloeien aan de hand van het plannen, uitvoeren en opvolgen van activiteiten. De verschillende pijplijnen worden dusdanig visueel weergegeven, zodat het lijkt alsof je post-its op een bord plakt en verschuift tussen verschillende stages. Zo heb je altijd inzichtelijk hoe elke deal ervoor staat.

Service van TimeChimp

Door onze koppeling met Pipedrive kun je eenvoudig klanten synchroniseren tussen beide systemen. Dat scheelt niet alleen invoerwerk (en dus tijd!), maar zorgt er ook voor dat je altijd met de juiste klantgegevens werkt in beide systemen. Onze urenregistratie kun je ook weer koppelen aan bijvoorbeeld je boekhoudsysteem, zodat je alle benodigde tools gekoppeld hebt!

De koppeling met Pipedrive blijven we verder uitbouwen, dus mocht je suggesties hebben over wat je graag terug zou willen zien in de koppeling horen we dat graag. Ook als je vragen hebt over de koppeling uiteraard. Neem contact met ons op via de chat, mail of telefoon en we helpen je graag met al je vragen. Probeer TimeChimp en de koppeling met Pipedrive CRM 14 dagen gratis uit!

  • Automatische synchronisatie van klanten tussen TimeChimp en Pipedrive
  • Eenvoudig uren, uitgaven en ritten registreren
  • Uren laten goedkeuren door (project)manager of klant
  • Offertes en facturen opmaken met eigen layout
  • Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF
  • Beschikbaar op je mobiel met de iOS en Android App
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/urenregistratie-pipedrive

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start