Urenregistratie
SnelStart

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

Simpele urenregistratie voor SnelStart

Met TimeChimp kan je heel eenvoudig je uren (en ook uitgaven en ritten) registreren en hier met enkele klikken een factuur van aanmaken in SnelStart. Wil je liever de facturenmodule gebruiken van TimeChimp en SnelStart alleen voor boekhouding? Dat kan! Je kunt simpel van je aangemaakte factuur in TimeChimp een verkoopboeking aanmaken SnelStart.  TimeChimp is zeer geschikt voor teams, maar ook zeker voor freelancers. De projectmanager heeft real-time inzicht in hoeveel uur er is geregistreerd op een project en wat het huidige budget is. Daarnaast beschikt TimeChimp over handige exportfuncties waarmee je makkelijk je uren kunt exporteren naar Excel of PDF. Via de iOs en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot al je gegevens.

Automatische sync van klanten van en naar SnelStart

Eenvoudig je uren, uitgaven en ritten registreren

Goedkeuring door een projectmanager

Aanmaken factuur in SnelStart van gewerkte uren in TimeChimp

Aanmaken van verkoopboeking in SnelStart van factuur in TimeChimp

Perfect voor ZZP'er en MKB'er

Stap 1

Log in op TimeChimp en ga naar het App Center. Activeer hier de SnelStart app. Na het activeren kom je op de instellingen pagina van SnelStart. Kopieer hier de koppeling sleutel van SnelStart.

Stap 2

Importeer eenvoudig je SnelStart relaties in TimeChimp. Je kunt ook instellen dat dit elke nacht automatisch voor je wordt gedaan.

Stap 3

Selecteer de uren waarvan je een factuur wilt aanmaken en exporteer deze simpel naar SnelStart. Je factuur staat daarna klaar als concept factuur in SnelStart.

Stap 4

Maak je gebruik van de facturen module in TimeChimp? Maak dan eenvoudig van een factuur een verkoopboeking aan in SnelStart.

Stap 5

Na het aanmaken van de factuur of verkoopboeking kan je naar SnelStart en staat alles voor je gereed!

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is