TimeChimp voor Architecten

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

TimeChimp voor architecten

Als architect ben je bezig met ontwerpen, vormen en creëren en werk je vaak aan meerdere projecten, die vragen om een waardevolle en eenvoudige urenregistratie. In TimeChimp kun je al je projecten instellen zodat je je uren per project in kunt voeren. Naast het boeken van uren, ritten en uitgaven heeft TimeChimp een uitgebreide projectenmodule, zodat je niet alleen de uren van je projecten beheert, maar ook de projecten zelf. Het dashboard biedt in één oogopslag alle informatie. Zo heb je realtime inzicht en kun je eenvoudig factureren.

Eenvoudige urenregistratie voor architecten.

Projecten eenvoudig filteren op projectnummer/projectnaam.

Functie voor het goedkeuren van uren door een projectleider.

Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF.

Beschikbaar op je mobiel met iOs en Android App.

Koppeling met onder andere MoneyBird en Twinfield.

Uitgebreide projectenmodule

Als architect werk je vaak aan meerdere projecten, die vragen om een waardevolle en eenvoudige urenregistratie. In TimeChimp kun je al je projecten instellen zodat je je uren per project in kunt voeren. Naast het boeken van uren, ritten en uitgaven heeft TimeChimp een uitgebreide projectenmodule, zodat je niet alleen de uren van je projecten beheert, maar ook de projecten zelf. Het dashboard biedt in één oogopslag alle informatie. Zo heb je realtime inzicht en kun je eenvoudig factureren.

Een andere, nieuwe mogelijkheid in de projectenmodule is het toevoegen van milestones. Door het toevoegen van milestones kun je altijd direct zien in welke fase van het proces het project zich momenteel bevindt, wat er nog gedaan moet worden en welke fase juist al is afgerond. Daarnaast kun je activiteiten en budgetten koppelen aan de verschillende milestones, zodat het aantal uren per project en het financiële plaatje inzichtelijk zijn.

Onderweg registreren met handige app

Ook onderweg kun je eenvoudig je uren, ritten en uitgaven bijhouden. Met de TimeChimp App voor Android en iOs registreer je je uren, ritten en uitgaven, waar en wanneer je maar wilt. Ideaal als je op locatie bent of bij verschillende klanten langsgaat. De App is te downloaden in ons App Center.

Koppelingen met boekhoudprogramma’s

Tot slot heeft TimeChimp koppelingen met verschillende boekhoudprogramma’s, zoals Twinfield, Moneybird, Exact en Visma. Je exporteert je geboekte uren, ritten en uitgaven eenvoudig. Het resultaat? Een duidelijke rapportage en besparing van tijd.

Klantervaring

“Voordat we TimeChimp gebruikten, boekten we onze uren via Excel. Met zes medewerkers moesten we wel echt naar een ander programma. We hebben TimeChimp ontdekt via online forums. Ze hadden erg goede beoordelingen en zo zijn wij verder gaan kijken naar de mogelijkheden voor ons.”

“Het gebruik van Timechimp bevalt ons erg goed! Via de applicatie kunnen we heel eenvoudig onze uren invullen. Het is basic en toegankelijk. Een ander groot voordeel is dat er bepaalde functionaliteiten zijn om analyses te maken. Zo hebben we snel inzicht in alle geboekte uren.”

“Ook de samenwerking is erg prettig. We konden veel input geven: alles werd opgepakt. Daarnaast reageren ze heel snel en zijn ze persoonlijk betrokken. Ik ben erg positief!”

Arjen Bloem – Bloem en Lemstra architecten

www.bnla.nl

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is