Urenregistratie voor Bouwbedrijven

Urenregistratie voor Bouwbedrijven

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

Urenregistratie voor bouwbedrijven

 

Als bouwbedrijf bouw je aan mooie projecten. Urenregistratie per verschillend project is dan ook onmisbaar. De urenregistratie software van TimeChimp is zeer geschikt voor bouwbedrijven met meerdere medewerkers. Met de timerfunctie kun je snel je uren boeken per project/klant. Via de milestones in de projectenmodule weet je altijd in welke fase het project zich bevindt. Daarnaast exporteer je je geboekte uren, uitgaven en ritten eenvoudig naar Excel en PDF. Via de iOS en Android App heb je altij en overal toegang tot gegevens, ook zonder internetverbinding.

Eenvoudige urenregistratie voor bouwbedrijven.

Projecten eenvoudig filteren op projectnummer/projectnaam.

Functie voor het goedkeuren van uren door de beheerder.

Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF.

Beschikbaar op je mobiel met iOs en Android App.

Gecertificeerde koppeling met Visma en Twinfield.

Klantenervaring

“Met TimeChimp kun je goed onderscheid maken tussen beheerder, goedkeurder en registreerder, door bepaalde functies toe te voegen, of juist te verwijderen. Omdat wij veel met Excel werken, was daarnaast de mogelijkheid om de data van TimeChimp naar Excel te exporteren een echte voorwaarde voor ons om te kiezen voor TimeChimp.

TimeChimp zorgt voor actueel inzicht in de geboekte uren. Daarnaast kun je als beheerder eenvoudig iemand terugkoppelen via een bericht in de applicatie zelf. Dat is echt een voordeel. Het is een toegankelijke applicatie, zowel voor de gebruiker, de goedkeurder als de beheerder.”

“Ook de samenwerking met TimeChimp is erg goed. We kunnen een mailtje sturen, waar heel snel reactie op komt. Ook zien wij soms verbetermogelijkheden in de app en voor deze feedback staan zij absoluut open. Al onze gebruikers zijn positief.”

Joost Blaauw – Projectcontroller bij BAM Infra projectenWebsite: www.baminfra.nl

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is