Urenregistratie branches

URENREGISTRATIE VOOR ELKE BRANCHE

 

TimeChimp heeft klanten uit veel verschillende branches: Van accountantskantoren tot architectenbureaus en van designers tot bouwbedrijven. Daarom is TimeChimp zo ingericht dat hij aansluit bij de verschillende behoeften die er per branche zijn. Hoe je ook werkt: onze urenregistratie software sluit aan bij jouw branche, zodat urenregistratie geen tijd meer kost, maar tijd bespaart.

Urenregistratie voor Accountants

TimeChimp is zeer geschikt voor accountantskantoren met meerdere medewerkers. Met de timerfunctie kun je snel je uren boeken per project/klant. De manager van het accountantskantoor heeft direct inzicht hoeveel uren er zijn geboekt op een project. Daarnaast beschikt TimeChimp over een handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF. Speciaal voor accountantskantoren heeft TimeChimp een koppeling gemaakt met Twinfield. Via de iOS en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot gegevens, op elk device, ook zonder internetverbinding.

Lees meer over Urenregistratie voor Accountants

Urenregistratie voor Advocaten

Als advocaat hou je je graag bezig met zaken die ertoe doen. Hier hoort echter ook een strakke urenadministratie bij. TimeChimp is een handige urenregistratie tool voor advocaten. Je boekt eenvoudig en snel je uren op al je projecten en je hebt realtime inzicht in je geboekte uren. Daarnaast exporteer je je overzichten eenvoudig naar Excel of PDF. Met de Android en iOs app heb je overal toegang tot je gegevens en kun je op elk moment je uren, ritten of uitgaven registreren.

Lees meer over Urenregistratie voor Advocaten

Urenregistratie voor Architecten

Als architect ben je bezig met ontwerpen, vormen en creëren en werk je vaak aan meerdere projecten, die vragen om een waardevolle en eenvoudige urenregistratie. In TimeChimp kun je al je projecten instellen zodat je je uren per project in kunt voeren. Naast het boeken van uren, ritten en uitgaven heeft TimeChimp een uitgebreide projectenmodule, zodat je niet alleen de uren van je projecten beheert, maar ook de projecten zelf. Het dashboard biedt in één oogopslag alle informatie. Zo heb je realtime inzicht en kun je eenvoudig factureren.

Lees meer over Urenregistratie voor Architecten

Urenregistratie voor Bouwbedrijven

Als bouwbedrijf bouw je aan mooie projecten. Urenregistratie per verschillend project is dan ook onmisbaar. De urenregistratie software van TimeChimp is zeer geschikt voor bouwbedrijven met meerdere medewerkers. Met de timerfunctie kun je snel je uren boeken per project/klant. Via de milestones in de projectenmodule weet je altijd in welke fase het project zich bevindt. Daarnaast exporteer je je geboekte uren, uitgaven en ritten eenvoudig naar Excel en PDF. Via de iOS en Android App heb je altij en overal toegang tot gegevens, ook zonder internetverbinding.

Lees meer over Urenregistratie voor Bouwbedrijven

Urenregistratie voor Consultants

Als consultant adviseer je organisaties bij problemen. Hiervoor is echter een strakke urenadministratie voor nodig. Met TimeChimp kun je als consultant eenvoudig je uren, uitgaven en ritten registreren. met de iOs en Android App, als je onderweg bent. Met de projectenmodule hou je eenvoudig al je projecten bij. De projectmanager kan precies zien in welke fase het project zich bevindt en heeft inzicht hoeveel uur er per project geboekt is. Ook heeft TimeChimp een handige exportfunctie, zodat je je uren eenvoudig exporteert naar Excel of PDF.

Lees meer over Urenregistratie voor Consultants

Urenregistratie voor Designers

Als designer ontwerp je mooie dingen. Bij TimeChimp hebben we ook iets moois ontworpen: software die jou als designer helpt bij urenregistratie. Met TimeChimp kun je als designer eenvoudig je uren registreren en heb je realtime overzicht in de geboekte uren. Met de uitgebreide filterfunctie maak je diverse overzichten en met de app voor Android en iOs registreer je je uren ook onderweg. TimeChimp heeft een strak design met een simpel en gebruikersvriendelijk ontwerp.

Lees meer over Urenregistratie voor Designers

Urenregistratie voor Detachering

Als detacheringsbureau heb je met veel verschillende werknemers te maken. Eenvoudige urenregistratie en duidelijke overzichten in uren, projecten is dan ook van essentieel belang om het overzicht te bewaren en zo efficient mogelijk te werk te gaan. De software van TimeChimp is geschikt voor detacheringsbureaus, vanwege het gemak. Een projectmanager heeft direct veel inzicht in het aantal geboekte uren per project en door het aanmaken van milestones is hij altijd op de hoogte van de status van elk project. Daarnaast exporteer je al je uren eenvoudig naar Excel of PDF.

Lees meer over Urenregistratie voor Detachering

Urenregistratie voor ICT bedrijven

Als ICT’er zorg je ervoor dat toepassingen en software optimaal werken. Dan is het uiteraard frustrerend om te werken met programma’s die dit niet, of onvoldoende doen. De urenregistratie software van TimeChimp is ontwikkeld voor optimaal gebruikersgemak en eenvoudige werking, zodat je als ICT’er eenvoudig je uren, ritten en uitgaven registreert. Daarnaast beschikt TimeChimp over een handige exportfunctie van je uren naar XLS, XLSX, CSV en PDF. Excel of PDF. Via de iOs en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot gegevens, op elk device, ook zonder internetverbinding.

Lees meer over Urenregistratie voor ICT bedrijven

Urenregistratie voor Reclamebureaus

Als reclamebureau wil je vooral creatief bezig zijn. Urenregistratie is dan niet het eerste waar je aan denkt. De urenregistratie tool van TimeChimp maakt urenregistratie simpel en eenvoudig. Met TimeChimp kun je als reclamebureau eenvoudig uren registreren hou je eenvoudig je verschillende projecten bij. De projectmanager heeft realtime inzicht in het aantal geboekte uren, uitgaven en ritten per project en heeft de mogelijkheid om uren goed te keuren. Met de iOs en Android app heb je altijd en overal toegang tot je gegevens, dus ook als je bij een klant bent (geweest).

Lees meer over Urenregistratie voor Reclamebureaus

Urenregistratie voor ZZP’ers

Urenregistratie vormt voor veel zzp’ers een belangrijke taak. Je dient bij te houden hoeveel uren je maakt voor specifieke projecten of opdrachtgevers. De urenregistratie software van TimeChimp is zeer geschikt voor jou als zzp’er, zodat je je uren niet meer in Excel hoeft bij te houden. Ook kun je je geregistreerde uren, uitgaven en ritten eenvoudig exporteren naar verschillende boekhoudprogramma’s, zoals Moneybird, Exact en Twinfield. Dit bespaart je tijd, zodat je bezig kunt zijn met wat je drijft: ondernemen.

Lees meer over Urenregistratie voor zzp’ers

Staat jouw branche er niet tussen?

Ook als jouw branche hierboven niet genoemd staat, leveren wij urenregistratie software die past bij jouw organisatie. TimeChimp is geschikt voor onder andere de volgende branches:

 

  • Urenregistratie voor Non-profit
  • Urenregistratie voor Detailhandel
  • Urenregistratie voor Vastgoed
  • Urenregistratie voor Bloemist
  • Urenregistratie voor Gezondheidszorg
  • Urenregistratie voor Schoonheidssalon
  • Urenregistratie voor Kinderopvang

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is