Urenregistratie voor Designers

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

Eenvoudige urenregistratie

Met TimeChimp kun je als designer eenvoudig je uren registreren en heb je realtime overzicht in de geboekte uren. TimeChimp is zeer geschikt wanneer je met meerdere medewerkers aan een project werkt. De projectmanager heeft direct veel inzicht hoeveel uur er is geboekt op een project. Daarnaast beschikt TimeChimp over een handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF. Via de iOs en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot gegevens, op elk device, ook zonder internetverbinding.

Eenvoudige urenregistratie voor designers.

Beschikbaar op je mobiel met iOs en Android App.

Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF.

Koppeling met onder andere MoneyBird en Twinfield.

Eenvoudige verlof- en ziekteregistratie.

Altijd een realtime overzicht van je geregistreerde uren per medewerker, project en/of activiteit.

Klantenvaring

“Voorheen gebruikte ik Excel voor urenregistratie, maar dat werkt gewoon niet snel. Daarom ging ik op zoek naar een betaalbare en gebruikersvriendelijke oplossing. Ik heb meerdere tools uitgeprobeerd, maar ik vond TimeChimp de meest prettige, met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Daarnaast merkte ik dat ze bij TimeChimp snel doorontwikkelen en snel kunnen schakelen.”

“Omdat ik een creatief ontwerpbureau heb, werk ik veel op projectbasis. De projectenmodule is voor mij dan ook echt ideaal. Hierin kan ik snel projecten aanmaken en koppelen, zonder veel in te moeten stellen.”

“Als eigenaar gebruik ik alle functies in TimeChimp. Ik kan nu gewoon in weinig tijd m’n uren registreren en factureren. Voor mij is het programma helemaal perfect!”

Justus Meijsen – Eigenaar van creatief ontwerpbureau Stylemaster

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is