Urenregistratie voor Detacheringsbureaus

Probeer TimeChimp 14 dagen gratis

PROBEER 14 DAGEN GRATIS

Eenvoudige urenregistratie

TimeChimp is geschikt voor detacheringsbureaus. Je registreert eenvoudig je uren, ritten en uitgaven. Een projectmanager heeft direct veel inzicht in het aantal geboekte uren per project. Via de iOs en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot gegevens, op elk device, ook zonder internetverbinding. Daarnaast exporteer je al je uren eenvoudig naar Excel of PDF.

Eenvoudige urenregistratie voor detacheringsbureaus.

Projecten eenvoudig filteren op projectnummer/projectnaam.

Eenvoudig goedkeuren van uren door een projectleider.

Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF.

Altijd en overal registreren met iOs en Android App.

Koppeling met onder andere MoneyBird en Twinfield.

Klantenervaring

“Sinds twee jaar maken we met tien medewerkers gebruik van TimeChimp. Omdat we een detacheringsbureau zijn, werken we veel met projecten. Handig dat we deze projecten kunnen beheren in TimeChimp.”

“Ik ben erg tevreden over TimeChimp. Het is super gebruikersvriendelijk en daarnaast vind ik de prijs-kwaliteitverhouding erg goed. Alles in makkelijk te vinden en de tool is erg overzichtelijk. De factuurmodule zie ik echt als pluspunt. Met een paar drukken op de knop heb ik een factuur verstuurd naar mijn klanten.”

“Ik kan altijd vragen stellen en krijg dan ook direct antwoord terug. De lijnen zijn dus kort en snel. Verder staan ze open voor feedback en doen daar ook direct wat mee. Ik ben dus ook over de support erg te spreken.”

Probeer zelf hoe eenvoudig TimeChimp urenregistratie is