Open Nav

Urenregistratie WBSO subsidie

Maak jij gebruik van WBSO subsidie voor jouw organisatie? Dan is een volledige en sluitende urenregistratie van groot belang, zodat je alle uren kunt verantwoorden wanneer er een controle komt vanuit de overheid. Met TimeChimp kun je eenvoudig je uren registreren en hier direct WBSO labels aan koppelen. Deze gegevens kun je vervolgens ook simpel exporteren.

Geef een geldig e-mailadres op
 • 14 dagen gratis en vrijblijvend proberen
 • Geen betaalgegevens nodig
 • Zeer eenvoudig overstappen

Voordelen op een rij

 • Eenvoudige urenregistratie
 • Voeg WBSO tags/labels toe aan uren voor rapportages
 • Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF
 • Gemakkelijk uren kopiëren
 • Beschikbaar op je mobiel met iOS en Android App
 • Mogelijkheid tot het goedkeuren van uren

WBSO projecten

Als je gebruik maakt van WBSO subsidie heb je een sluitende urenregistratie nodig, zodat je deze altijd kunt verantwoorden. Het is belangrijk dat je aan kunt tonen hoeveel uur je per WBSO-project hebt besteed. Hieronder staan enkele voordelen op een rij die jou helpen bij een urenregistratie die klopt tot op de minuut en die elk moment inzichtelijk is.

Eenvoudige urenregistratie

Met TimeChimp registreer je eenvoudig al je uren. Je kunt al je WBSO projecten importeren in TimeChimp, zodat je bij het invoeren direct het bijbehorende project selecteert. Met de timerfunctie houdt TimeChimp zelf bij hoe lang je aan een bepaald project werkt. Zo kun je al je uren tot op de minuut verantwoorden.

Overzichtelijke urenspecificaties

Wil je precies inzien hoeveel uren je gewerkt hebt aan jouw WBSO project? Met TimeChimp heb je een overzichtelijke urenspecificatie die laat zien hoeveel uren je per week en dag hebt gewerkt en aan welke projecten je de uren hebt besteed. Exporteer vervolgens je uren naar Excel of PDF, zodat je je gemaakte uren eenvoudig door kunt factureren naar de klant en kunt verantwoorden naar de overheid.

Altijd en overal uren bijhouden met een mobiele app

Met de urenregistratie app van TimeChimp kun je altijd en overal je uren bijhouden, zonder gedoe. Daarnaast kun je ook je gemaakte kilometers en uitgaven registreren via de app. Zo heb je je complete administratie altijd bij de hand. De app helpt je als organisatie of zzp’er een stuk efficiënter en effectiever te werken. De tool is ook perfect om in teamverband aan projecten te werken. Zo behoud je eenvoudig het overzicht.

14 dagen gratis proberen

Wil je ook eenvoudig je uren voor de WBSO bijhouden en geen subsidie meer mislopen? Ga dan aan de slag met TimeChimp! Je kunt onze tool 14 dagen lang gratis en vrijblijvend uitproberen. Er zijn geen betaalgegevens nodig en je kunt direct van start. Tijdens je proefperiode kun je alle functionaliteiten uitproberen en helpen we je graag met eventuele vragen. Onze support wordt niet voor niets geroemd om de snelle en goede service!

Onze gebruikers over TimeChimp

99% beveelt TimeChimp aan
Desktop, browser en app

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
 • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
 • Geen betalingsgegevens nodig
 • Beslis zelf wanneer je start