Open Nav

WeFact

Koppel je urenregistratie met de facturatie van WeFact

TimeChimp is het ideale pakket voor het registreren van uren én kilometers. Hierdoor is alles duidelijk en inzichtelijk, ook voor de ontvangende partij. De koppeling met Wefact geeft je daarnaast nog extra mogelijkheden op het gebied van facturatie.

Specificatie van alle gewerkte uren nodig? Juist met TimeChimp heb je altijd een actueel inzicht! Koppel daarom TimeChimp eenvoudig met WeFact, zodat de gegevens die in TimeChimp geregistreerd worden eenvoudig te factureren zijn. WeFact is een zeer goede oplossing voor ondernemers om gemakkelijk zelf online te factureren.

Wat kun je met WeFact?

1. Volledig in eigen huisstijl factureren
2. Offerte online accepteren
3. Facturen in UBL en PDF versturen
4. Betalingen ontvangen via iDeal
5. Alerts ontvangen bij het verstrijken van de betaaltermijn

Dankzij de mobiele app is de administratie ook altijd binnen handbereik. De WeFact koppeling met TimeChimp zorgt voor een mobiel en online facturatieprogramma waardoor je altijd actueel inzicht hebt. Van je openstaande posten tot het direct versturen van een offerte, online boekhouden is nog nooit zo makkelijk geweest! Probeer TimeChimp en de WeFact koppeling nu 14 dagen gratis uit!

Boekhoudpakketten bij TimeChimp van WeFact

WeFact koppelt met meerdere boekhoudpakketten. De administratie wordt automatisch geëxporteerd en betalingen worden opgehaald. Dankzij deze naadloze integratie is er altijd actueel inzicht in het boekhoudpakket, ideaal voor de accountant.

Service van TimeChimp

Vanuit WeFact online facturen sturen? De Wefact koppeling met TimeChimp maakt online boekhouden super makkelijk. Door de koppeling tussen TimeChimp en WeFact kun je overal je offertes en facturen versturen. Wil je meer weten over onze koppeling met WeFact? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met al je vragen! Minimale inspanning, maximaal overzicht!

  • Automatische koppeling tussen TimeChimp en WeFact
  • Eenvoudig uren, uitgaven en ritten registreren
  • Uitgebreide rapportages
  • Eenvoudig offertes, facturen en abonnementen aanmaken
  • Synchroniseren relaties tussen WeFact en TimeChimp
  • Mobiele app (iOS en Android)
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/urenregistratie-wefact

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start