Open Nav

Yuki

Eenvoudige urenregistratie door Yuki koppeling met TimeChimp

Met TimeChimp kun je eenvoudig je uren, uitgaven en ritten registreren en deze exporteren naar Yuki. Daarnaast heb je realtime overzicht in de geboekte uren. TimeChimp is ook zeer geschikt wanneer je met meerdere medewerkers aan een project werkt. TimeChimp koppelen met Yuki zorgt voor een compleet online overzicht.

De projectmanager heeft direct inzicht in het aantal uur dat er geboekt is op een project. Daarnaast beschikt TimeChimp over een handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF. Via de iOS en Android App heb je ook onderweg altijd toegang tot je gegevens, ook zonder internetverbinding. Alle gegevens worden automatisch gesynchroniseerd, de koppeling tussen Yuki en TimeChimp zorgt voor maximaal overzicht met minimale inspanning.

Slim boekhouden

Yuki is een boekhoudplatform waarmee je slim boekhoudt, de ondernemer effectief begeleidt en (bijna) alle papieren rompslomp kwijt bent. Via het Yuki platform communiceer je met de klant en met collega’s. Yuki verwerkt automatisch administraties, doet controles- en btw-aangiftes en monitort de klanttevredenheid en de productiviteit. Hoe dit kan? Door alles in hetzelfde platform met elkaar te verbinden.

De koppeling met TimeChimp zorgt er o.a. voor dat je eenvoudig geregistreerde uren kunt factureren in Yuki en klanten worden gesynchroniseerd. Een groot voordeel voor accountants, die nog veel op basis van uren factureren. Deze facturen worden weer automatisch geïmporteerd in Yuki door de TimeChimp koppeling.

Service van TimeChimp

Door onze Yuki koppeling kunnen uren automatisch gefactureerd worden in Yuki. Klanten worden automatisch gesynchroniseerd waardoor je maar op 1 plek wijzigingen hoeft bij te houden. Door de koppeling tussen TimeChimp en Yuki automatiseer je jouw administratie verder en hou je inzicht in je besteedde tijd.

Wil je meer weten over de TimeChimp Yuki koppeling? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag met al je vragen. Wil je een gratis demo aanvragen? Probeer TimeChimp 14 dagen gratis uit! TimeChimp, minimale inspanning, maximaal overzicht

  • Automatische koppeling tussen TimeChimp en Yuki
  • Eenvoudig uren, uitgaven en ritten registreren
  • Uren laten goedkeuren door projectleider of manager
  • Handige exportfunctie van je uren naar Excel of PDF
  • Beschikbaar op je mobiel met de iOS en Android App
  • Perfect voor accountants
Geef een geldig e-mailadres op

Probeer gratis 14 dagen uit. Geen betaalgegevens nodig.

https://www.timechimp.com/urenregistratie-yuki

Pagina delen?

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start