Open Nav

Webinar Agenda

Of je nu net komt kijken in TimeChimp of al jaren ervaring hebt: Wij geloven dat iedereen kan blijven leren. Onze Customer Success Managers Stephanie & Jasmine laten je in de webinars zien hoe je alles uit TimeChimp haalt.

Wij bieden drie soorten webinars aan zodat er altijd eentje tussen zit die bij jou past.

Snel op weg met TimeChimp

Helemaal nieuw hier? Meld je dan aan voor het “Snel op weg met TimeChimp” webinar. In 30 minuten laten wij je zien hoe eenvoudig je van registreren naar factureren gaat. Ook zie je hoe projecten jou kunnen helpen meer grip en inzicht te krijgen.

Beheerder onboardingstraining

De rol van Beheerder in TimeChimp geeft je de mogelijkheid alles te doen. Maar hoe gebruik je deze rol nu optimaal. Wat is er mogelijk en hoe werkt het allemaal nou? Tijdens dit webinar bieden we je handvatten zodat je zelf direct aan de slag kan.

Masterclass Bestaande gebruikers

Een keer per maand duiken we samen de diepte in. Zo gaan we dieper in op een koppeling met een partner, leggen we (bijvoorbeeld) uit hoe PowerBi werkt of spitten we samen de projectenmodule helemaal door. Zo haal jij net dat beetje extra uit TimeChimp.

Agenda

Hier vind je de onderwerpen met corresponderende datums voor de aankomende webinars. De paarse webinars zijn open voor inschrijving. Klik simpelweg op de titel en je komt op de inschrijfpagina.

Webinar

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start