Open Nav

Masterclass ‘Timemanagement’

Op 14 oktober om 11:00 organiseren wij een nieuwe masterclass, dit keer omtrent ‘Timemanagement’. We geven dit webinar samen met Jennefer Boskeljon, een coach, trainer en expert met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van slim werken, persoonlijke effectiviteit en werkplezier. Haar doel is om werkend Nederland niet alleen efficiënter, maar ook succesvoller én gelukkiger te maken. Het afgelopen decennium heeft zij honderden professionals in heel veel verschillende organisaties geholpen om slimmer te werken en betere resultaten te behalen.
Jennefer is ervan overtuigd dat zij ook jou kan helpen om meer succes, flow, plezier en geluk te ervaren in werk en leven!

Het webinar:
Ben jij altijd druk en word je geleefd door de waan van de dag? Wil je meer tijd voor echt belangrijke zaken? Heb je behoefte aan meer overzicht, controle en rust? Doe dan mee aan het online webinar ‘WERK SLIMMER, NIET HARDER’.

Wat gaan we doen?
Tijdens deze inspirerende en informatieve sessie krijg je veel nuttige inzichten en concrete tips die je kunnen helpen om:

  1. Efficiënt en geconcentreerd te werken.
  2. Meer rust en overzicht voor jezelf te creëren.
  3. Jouw werkplezier te vergroten.

Schrijf je nu in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Webinar

Gratis proberen? Dat is wel zo fijn.

Geef een geldig e-mailadres op
  • Probeer alle functionaliteiten 14 dagen gratis uit
  • Geen betalingsgegevens nodig
  • Beslis zelf wanneer je start