Account Executive

Wil jij als Account Executive een essentiële rol spelen in het vergroten van het klantenbestand bij een snelgroeiende SaaS scale-up? En heb jij de skills die bijdragen aan het behalen van verkoopdoelen? Lees dan verder!

New Chimp
blob

Salaris

3600 - 4600*

blob

Locatie

Amsterdam

blob

Dienstverband

Fulltime (40 uur per week)

Functiebeschrijving

Als Account Executive bij TimeChimp ben je verantwoordelijk voor het hele verkoopproces: van het opvolgen van leads tot pipelinebeheer en van overtuigende demo’s tot het sluiten van deals. Je speelt een cruciale rol in het uitbreiden van ons klantenbestand en het behalen van verkoopdoelen. Samen met het team werk je aan klanttevredenheid en het minimaliseren van churn, terwijl je kansen voor upselling en cross-selling identificeert. Je hebt volop ruimte voor ideeën en werkt nauw samen met ons Sales Team om de strategie verder te ontwikkelen. Ontdek de Benelux-markt en stimuleer jouw groei en die van TimeChimp. Wij bieden een inspirerende werkomgeving, ruimte voor persoonlijke groei en een aantrekkelijk salaris met fijne bonusregeling*.

Verantwoordelijkheden

 • Je bent op dagelijkse basis bezig met het maken van deals. Met jouw snelheid en doortastendheid wordt onze salescyclus kleiner.
 • Of het nu om kleine bedrijven of grote spelers gaat, jij hebt de finesse om deals van elke omvang binnen te halen en te beheren.
 • Na het scoren van een deal zorg jij voor een overdracht naar ons Customer Success Team, zodat zij de nieuwe klant vlekkeloos kunnen begeleiden bij het gebruik van ons platform.
 • Binnen deze rol blijf je jezelf ontwikkelen op het gebied van digitalisering en geautomatiseerde salesprocessen. Bij TimeChimp werken we met verschillende tools en systemen, zoals ons crm systeem HubSpot. Dat maakt jouw werk een fluitje van een cent!
 • Werk nauw samen met ons marketingteam om innovatieve strategieën en campagnes te ontwikkelen. Door een vlotte samenwerking creëren we een krachtige leadmachine die TimeChimp nog meer op de kaart zet.
 • Jouw productdemo’s zijn de sleutel tot het succesvol binnenhalen van nieuwe klanten en het laten groeien van TimeChimp.
 • Monitor je activiteiten, pas aan waar nodig en vergroot je resultaten voor een welverdiende bonus. Bij TimeChimp belonen we prestaties met waardering én een bonusregeling!

Ervaring

 • We geloven dat passie en enthousiasme de sleutel zijn tot succes. We vinden het belangrijk dat wat je doet ook écht leuk vindt.
 • Leergierigheid en de bereidheid om voortdurend je kennis en vaardigheden te ontwikkelen.
 • Een ondernemende mindset en de drive om bij te dragen aan de groei van een scale-up.
 • Aantoonbare saleservaring (minimaal 1 tot 2 jaar) met bewezen resultaten.
 • Een proactieve en hands-on mentaliteit waarmee je de touwtjes in handen neemt en zelfstandig successen boekt.
 • Analytisch vermogen om de behoeften van prospects te begrijpen en onze oplossing te vertalen.
 • Professionele communicatievaardigheden en een klantgerichte benadering.
 • Affiniteit met technologie en ervaring met het werken met slimme tools Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Bij voorkeur heb je ervaring in de SaaS/tech-industrie. Maar we waarderen diversiteit in achtergronden, identiteiten en ervaring en verwelkomen daarom alle soorten Account Executives.

Perks

Primary perks

27 vakantiedagen

Baalvoucher

DJ skills

Dongle

Faciliteit pensioen sparen

Fietsenplan

Flexibele werkuren

Internet

Kerstpakket

Macbook Pro

Referral bonus

Reiskosten vergoeding

Scherm op kantoor

Snacks & Drinks

Sportschoolbudget

Vrijdagmiddagborrel

Zelfontwikkeling via PDP

Ontmoet je collega's

Luuk Gielen

Luuk Gielen

Head of Commerce

Foto Nick

Nick Dekker

Sales Representative

Foto Yoran

Yoran Kapper

Partner Manager

Ben jij de Account Executive die wij zoeken? Super! We horen graag van je. Stuur je cv, sollicitatiebrief, video of moodboard naar jobs@timechimp.com, zodat we je iets beter kunnen leren kennen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal!