Digital Designer

Ben jij een gedreven Digital Designer die een essentiële rol wil spelen binnen een snelgroeiende SaaS scale-up? Heb jij een passie voor visueel design? En beschik je over de vaardigheden en creativiteit die nodig zijn om TimeChimp naar het volgende niveau te tillen? Lees dan verder!

blob

Salaris

€2575- €3418

blob

Locatie

Amsterdam

blob

Dienstverband

Fulltime

Functiebeschrijving

Bij TimeChimp zoeken we een gedreven Digital Designer met een sterk technisch gevoel. Als Digital Designer ben je niet alleen goed in grafisch ontwerp, maar ben je ook geïnteresseerd in technologische innovaties in de digitale wereld. Jij bent degene die verantwoordelijk is voor het vormgeven en creëren van designs die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook technisch haalbaar. Bij ons krijg je de kans om diverse projecten aan te pakken en onze merkidentiteit te versterken door middel van je creatieve en technische expertise. Heb je het in je om onze digitale content naar nieuwe hoogtes te tillen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Verantwoordelijkheden

 • Visueel aantrekkelijke en effectieve digitale content. Ontwerpen van digitale content die niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook effectief in het overbrengen van boodschappen en het aantrekken van doelgroepen.
 • Website-designs en -optimalisatie. Creëren en optimaliseren van website-design en -elementen om een gebruiksvriendelijke website te bieden aan bezoekers.
 • Grafische elementen voor marketingmaterialen. Ontwikkelen van grafische elementen die worden gebruikt in diverse marketingmaterialen, zoals animaties op de website, banners en advertentie visuals voor campagnes.
 • Consistentie in merkidentiteit en designrichtlijnen. Zorgen voor consistentie in merkidentiteit door strikte naleving van designrichtlijnen, waardoor een herkenbare en samenhangende visuele identiteit wordt gehandhaafd.
 • Samenwerken met cross-functionele teams. Actief samenwerken met cross-functionele teams binnen de organisatie om creatieve oplossingen te leveren die zowel de merkidentiteit versterken als de behoeften van de doelgroepen vervullen.

Ervaring

 • Bekend met design software. Je bent bedreven in het gebruik van design software zoals Illustrator, Photoshop, Figma en andere relevante tools om hoogwaardige digitale designs te creëren.
 • Ervaring met grafisch design en digitale media. Voor deze functie is het belangrijk dat je vertrouwd bent met grafisch design en digitale media. We zien daarom graag een portfolio waar je trots op bent en dat je graag met ons deelt.
 • Kennis van UI en webdesign. Kennis van UI en ervaring in het ontwerpen van gebruiksvriendelijke webinterfaces die aansluiten bij de behoeften van onze gebruikers.
 • Creatief denkvermogen en oog voor detail. Creatief vermogen om innovatieve ontwerpen te bedenken en oog voor detail om ervoor te zorgen dat elk element van het ontwerp perfect is afgewerkt.
 • Sterke communicatieve vaardigheden. Uitstekende communicatieve vaardigheden waarmee je effectief kunt communiceren met verschillende teams en stakeholders, en in staat bent om designkeuzes helder te verklaren en te onderbouwen.
 • Achtergrond. Wij hechten veel waarde aan diversiteit in achtergronden, identiteiten en ervaring. Daarom zijn digital designers van allerlei achtergronden van harte welkom!

Ontmoet je collega's

Luuk Gielen

Luuk Gielen

Head of Commerce

Nikki Commandeur

Content Marketeer

Foto Stijn

Stijn van der Gragt

Brand Manager

Nadja Eder

Nadja Eder

Content Marketeer DACH

Lara Leser

Lara Leser

Growth Marketeer

Perks

Primary perks

27 vakantiedagen

Car

Auto

Baalvoucher

DJ skills

Dongle

Faciliteit pensioen sparen

Fietsenplan

Fitness budget

Flexibele werkuren

Internet

Kerstpakket

Library

Macbook Pro

Reiskosten vergoeding

Scherm op kantoor

Snacks & Drinks

Sportschoolbudget

Telefoon

Vrijdagmiddagborrel

Zelfontwikkeling via PDP

I'm so excited!

Super – we horen graag van je! Stuur je cv, sollicitatiebrief, video of moodboard naar jobs@timechimp.com zodat we je alvast een beetje leren kennen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Top right shape
Bottom left shape