Finance Assistant

Ben jij de brug tussen onze commerciële afdeling en de financiële afhandeling van TimeChimp? Lees verder!

New Chimp
blob

Salaris

€ 2100 - € 3000 obv 40 uur

blob

Locatie

Amsterdam

blob

Parttime

16-20 uur per week

Introductie

Wil jij jouw financiële en administratieve vaardigheden naar een hoger niveau tillen en jezelf ontwikkelen binnen een jong en innovatief SaaS-bedrijf? Als Finance Assistant ben je verantwoordelijk voor verschillende financiële processen binnen TimeChimp. Van het beheren van debiteuren tot het opvolgen van openstaande facturen en het communiceren met klanten en collega’s over facturatie – jij bent de go-to persoon voor financiële vraagstukken. Je zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en draagt bij aan een soepele facturatiecyclus.

Daarnaast krijg je de kans om betrokken te zijn bij andere belangrijke financiële activiteiten, zoals het beheren van abonnementen in Stripe, het verwerken van inkoopfacturen. Samen met ons externe accountant en CFO zorg je ervoor dat onze boekhouding in Exact nauwkeurig en up-to-date is. Bovendien kun je ook je talenten op het gebied van operations laten zien, door het updaten van personeelsdocumentatie en het bestellen van kantoorbenodigdheden. Bij TimeChimp bieden we je een dynamische omgeving waar je de ruimte krijgt om te groeien.

Kom maar op met je verbeteringsslagen! Easy Does It.

 

Verantwoordelijkheden

 • Zorgdragen voor het debiteurenbeheer van A tot Z. Denk hierbij aan het bewaken van openstaande facturen en het opvolgen van betalingsherinneringen.
 • Het opstellen en opvolgen van verkoopfacturen. Je zorgt ervoor dat alle gegevens correct zijn en dat de facturatiecyclus soepel verloopt.
 • Klanten ondersteunen bij vragen over facturen en een behulpzame bron zijn om eventuele vragen of problemen snel en efficiënt op te lossen.
 • Als schakel tussen TimeChimp en ons incassobureau, werk je samen met beide partijen om ervoor te zorgen dat betalingen netjes worden aangepakt.
 • Verwerken van salescontracten in ons abonnementenbeheersysteem Stripe, waarbij je ervoor zorgt dat alle abonnementen perfect worden geregistreerd en beheerd.
 • Coderen en inboeken van inkoopfacturen met oog voor detail.
 • Het zorgdragen van een complete en kloppende boekhouding. Je werkt samen met ons externe accountant en CFO om ervoor te zorgen dat alle financiële gegevens accuraat en up-to-date zijn.
 • Naast bovenstaande taken ben je ook betrokken bij diverse andere financiële administratieve werkzaamheden. Denk hierbij het updaten en optimaliseren van personeelsdocumentatie en het bestellen van kantoorbenodigdheden.

Ervaring

 • Je hebt een Mbo-4/hbo werk- en denkniveau en wilt jouw financiële kennis verder ontwikkelen.
 • Je hebt aantoonbare ervaring als financieel administratief medewerker of een soortgelijke functie.
 • Naast jouw nauwkeurigheid en analytische vaardigheden, ben je ook sociaal en klantgericht. Je begrijpt het belang van effectieve communicatie en het opbouwen van goede relaties met klanten en collega’s.
 • Aantoonbare ervaring met crediteuren- en debiteurenbeheer in Exact Online.
 • Heb je geen ervaring met Stripe? Geen probleem. We zien het als een pre. We waarderen diversiteit in achtergronden, identiteiten en ervaring en verwelkomen daarom alle soorten finance assistants.

Perks

Primary perks

27 vakantiedagen

Baalvoucher

Faciliteit pensioen sparen

Flexibele werkuren

Hybrid working

Internet

Kerstpakket

Library

Macbook Pro

Reiskosten vergoeding

Snacks & Drinks

Vrijdagmiddagborrel

Zelfontwikkeling via PDP

Ontmoet je collega's

Foto Fabienne

Fabienne Veenman

Operations manager

Erwin

Erwin van Meeteren

CFO

Volgende stappen

1. Call met HR

Even kennismaken via een kort telefoongesprek.

2. Meet & greet verantwoordelijke manager

Vervolgens een gesprek op kantoor met jouw (potentiële) nieuwe manager

3. Huiswerk

Afhankelijk van de rol hebben we misschien wat huiswerk voor je.

4. Laatste details

We zien elkaar zitten! Even de laatste plooien gladstrijken en alvast het team ontmoeten.

5. Welkom

Alles alles in orde is zorgen we voor een geweldige start!

I’M SO EXCITED!

Super! Dan horen we graag van je! Stuur je cv, sollicitatiebrief, video of moodboard naar jobs@timechimp.com zodat we je alvast een beetje leren kennen. We zijn benieuwd naar jouw verhaal.

Top right shape
Bottom left shape